Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων – Πέθανε η αγαπητή Μαρία Χίνου

Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων – Πέθανε η αγαπητή Μαρία Χίνου

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων, η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Μαρίας Χίνου (το γένος Παντερμάκη), σε ηλικία 83 ετών.

Η κα Μαρία, ήταν ξεχωριστή, ευγενική και διακριτική, πάντα με χαμόγελο να εξυπηρετήσει τους πάντες στο γνωστό κατάστημα με κρητικές ποδιές, κεντητά σεντόνια και τραπεζομάντηλα, που διατηρούσε για 50 χρόνια επί της οδού Κριάρη στα Χανιά, μαζί με τον σύζυγό της Παντελή.

Η κηδεία της Μαρίας Χίνου θα γίνει την Δευτέρα 2 Μαίου από τον Ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Αμπεριά στις 11 το πρωί.

Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί. Η ταφή της θα γίνει αμέσως μετά στο κοιμητήριο στους Αρμένους Αποκορώνου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο λογαριασμό GR3801607670000000085107615 της τράπεζας Αττικής, για το “Κύτταρο Χαλέπας”.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της αγαπητής Μαρίας Χίνου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων η οποία αναφέρει:

“Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζουν ολόθερμα συλλυπητήρια προς τον έφορο τεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ, κ. Γιάννη Χίνο για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Μαρίας.

Η Μαρία Χίνου ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της καλοσύνης για την οικογένειά της, όπως επίσης ήταν πρωτοπόρος στον τομέα του επιχειρείν στο Νομό Χανίων.

Καλό ταξίδι…”

Το Δ.Σ του κυττάρου Χαλέπας «εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της Μαρίας Χίνου για τον απροσδόκητο θάνατό της. Ευχαριστούμε τον σύζυγό της, Παντελή και τα παιδιά της Μπέττυ και Γιάννη που και σε αυτές τις δύσκολες ώρες συνεχίζουν τη διαρκή προσφορά στο σύλλογό μας.

Να έχουν υγεία, να θυμούνται με πολλή αγάπη την αγαπημένη τους Μαρία και να συνεχίσουν με αξίες και τα ιδανικά που συλλογικά σαν οικογένεια ακολουθούν και πορεύονται»