Θλίψη για τον Μάριο που έφυγε πρόωρα

Θλίψη για τον Μάριο που έφυγε πρόωρα

Θλίψη για τον Μάριο που έφυγε πρόωρα

Στην γειτονιά των αγγέλων ο 22χρονος φοιτητής από την Κύπρο

Θλίψη για τον χαμό του Μάριου Χαραλάμπους, του φοιτητή από την Κύπρο που σπούδαζε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

By Clever Advertising
Το 22χρονο παλικάρι “έφυγε” ξαφνικά για την γειτονιά των αγγέλων, σκορπώντας δάκρυα λύπης και στεναχώριας με τον χαμό του.

Μάλιστα η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου εξέδωσε ανακοίνωση για τον θανάτου του νεαρού με αφορμή και τη δωρεά σειράς βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη, στέλνοντας παράλληλα, θερμά συλλυπητήρια την οικογένεια του.

Όλη η ανακοίνωση

Ο Μάριος Χαραλάμπους είχε γεννηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 1997 στην Κύπρο, έναν τόπο που αγαπούσε και θαύμαζε πολύ!

Στο Ρέθυμνο, που το αγαπούσε και το θαύμαζε το ίδιο, ήλθε για τις σπουδές του. Φοιτούσε στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στις καλοκαιρινές διακοπές του 2019, στην όμορφη Κύπρο του, μια επέμβαση ρουτίνας τον οδήγησε στο Νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ύστερα από μια απρόσμενη επιπλοκή.

Έτσι, ο Μάριος “έφυγε” από τη ζωή, χωρίς να προλάβει να την απολαύσει, μόλις είχε αρχίσει να ανθίζει και να καρπίζει!

Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, θα τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο με μια παιδική αθώα ψυχή, που προμήνυε άνδρα αγαθό, με την αρχαιοελληνική σημασία, γενναίο, ευγενή, ενάρετο, χρήσιμο στην κοινωνία.

Γεμάτος αγάπη και καλοσύνη ο Μάριος για όλους τους ανθρώπους, τους χάριζε πάντα το πιο θερμό χαμόγελο και την πιο ειλικρινή στήριξη και υποστήριξή του.

Το μεγάλο πάθος του ήταν η βυζαντινή μουσική , κι αυτό το ικανοποιούσε συχνά, δείχνοντας και την άσβεστη αγάπη του στον Χριστό! Τακτικά έψελνε ή συνόδευε χορωδίες ναών του Ρεθύμνου, και είχε ένα γλυκό και μελωδικό ήχο η φωνή του

Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Ρεθύμνου και το προσωπικό της συλλυπούνται θερμά την οικογένεια του Μάριου, εύχονται υπομονή στον μεγάλο πόνο τους και ευχαριστούν για τη δωρεάν σειρά βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρεθύμνου, κυρίως για τη χρήση των συμφοιτητών του.

cretalive.gr