Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος- Επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι και πέθανε ο σκύλος της

Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος- Επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι και πέθανε ο σκύλος της

Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος- Επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι και πέθανε ο σκύλος της

«Αναπαύσου, Benjamin. 18 χρόνια μαζί.

Είμαι καταρρακωμένη» έγραψε η Μαρία Μενούνος στο Instagram
Η Μαρία Μενούνος, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θρησκευτικό της γάμο στην Ελλάδα, ήρθε αντιμέτωπη με μία δύσκολη απώλεια. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Keven Undergaro επέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία, καθώς έμαθαν πως ο αγαπημένος σκύλος τους, Benjamin αρρώστησε και μπήκε στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι επέστρεψε την Παρασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες και πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον τετράποδο φίλο του.

Η Μαρία Μενούνος έχει μεγάλη αδυναμία στα σκυλιά της και δεν θα μπορούσε να είναι μακριά του, αυτές τις ώρες. Δυστυχώς, με νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο 18χρονος σκύλος της, Benjamin, ράτσας Μπισόν Φριζέ, έφυγε από την ζωή.

«Αναπαύσου, Benjamin. 18 χρόνια μαζί. Είμαι καταρρακωμένη. Αν και νιώθω μεγάλη τύχη που μπόρεσα να σε έχω τόσο καιρό. Ήσουν τα πάντα για μένα. Κόλλησες στην ζωή μου σαν κόλλα και περάσαμε τόσα μαζί. Δεν έφυγες ποτέ από το πλευρό μου, όταν ήμουν άρρωστη. Ήσουν το τέλειο γουρουνάκι μου. Νιώθω τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να γυρίσω σπίτι εγκαίρως και να περάσω την τελευταία σου μέρα, μαζί σου και να σε αγκαλιάσω. Ήσουν το τελευταίο από την πεντάδα. Πήγαινε μαζί τους τώρα. Σ’ αγαπάω περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να το εκφράσουν. Θα μου λείψεις πάρα πολύ, μέχρι να συναντηθούμε ξανά», ήταν τα λόγια της Μαρίας Μενούνος στη λεζάντα της παρακάτω ανάρτησης.


protothema.gr