Σήμερα τα γυρίσματα στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Σήμερα τα γυρίσματα στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Σήμερα τα γυρίσματα στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου» στο παλιό λιμάνι στα Χανιά ξανά ξεκίνησαν σήμερα και θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ.

Για το λόγο αυτό η κυκλοφορία στο παλιό λιμάνι στα Χανιά γίνετε μετά εμποδίων καθώς διακόπτετε συνεχώς η κυκλοφορία.

Οι πρωταγωνιστές  Viggo Mortensen, Kirsten Dunst και Oscar Isaac ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί αλλά αναμένετε σύντομα να βρεθούν στο σημείο οπού γίνονται τα γυρίσματα.

Η καριέρα του Viggo Mortensen σημαδεύτηκε από το ρόλο του Aragorn στην τριλογία του «The Lord Of The Rings» που ολοκληρώθηκε το 2003.

Η Kirsten Dunst έγινε γνωστή ως το κορίτσι του Spiderman καθώς έχει πρωταγωνιστήσει και στις τρεις ταινίες.

Η υπόθεση

Η ιστορία αφηγείται την ιστορία ενός λαμπερού, φαινομενικά, ζευγαριού, του χαρισματικού Τσέστερ ΜακΦάρλαντ (Βίγκο Μόρτενσεν) και της γοητευτικής, νεαρής γυναίκας του Κολέτ (Κίρστεν Ντάνστ), που φθάνουν στην Αθήνα το 1962 με πλοίο δια μέσου του Ισθμού της Κορίνθου.

Στην διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και ενώ βλέπουν τα αξιοθέατα γύρω από την Ακρόπολη, γνωρίζουν έναν νεαρό αμερικανό φοιτητή τον Ράυνταλ Κήνερ (Οσκαρ Αιζακ), που γνωρίζει ελληνικά και δουλεύει ως ξεναγός.

Οι ΜακΦάρλαντ διαμένουν στο ξενοδοχείο Κίνγκ’ς Πάλας, όπου προσκαλούν τον γοητευμένο από την Κολέτ φοιτητή για δείπνο.

Από εκεί και πέρα αρχίζει η περιπέτεια. Οι ΜακΦάρλαντ δεν είναι αυτοί που φαίνεται καθώς ο Τσέστερ κρύβει ένα σοβαρό μυστικό, ότι τον καταδιώκει η διεθνής αστυνομία για απάτες. Οταν φθάνει ο καλεσμένος τους βρίσκεται μπροστά σε ένα απροσδόκητο γεγονός: Ο Τσέστερ έχει σκοτώσει, χωρίς να το θέλει έναν περίεργο αστυνομικό και ζητεί από τον φοιτητή να τον βοηθήσει.

Αυτός συμφωνεί. Στη συνέχεια όμως ο έρωτας του Ράυνταλ για την Κολέτ θα κάνει έξαλλο τον Τσέστερ και η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών αρχίζει. Στο μεταξύ από την Αθήνα του Κίνγκ’ς Πάλας, της Μεγάλης Βρετανίας, του Μουσείου Μπενάκη, του Μπραζίλιαν αλλά και φτηνών ξενοδοχείων της πλατείας Ομονοίας η δράση θα μεταφερθεί στην Κρήτη.

Οπου και το υποτιθέμενο ξέγνοιαστο ζευγάρι θα θελήσει να δει και την Κνωσό… Στην συνέχεια κυνηγημένοι διαρκώς από την Αστυνομία οι ΜακΦάρλαντ θα φθάσουν στην Κωνσταντινούπολη και εκεί θα έρθει το τραγικό τέλος στα στενά σοκάκια πίσω από το Μεγάλο Παζάρι.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα τις Παρασκευής http://aera.gr/crete-news/16738-the-two-faces-of-january-b.html

{gallery}/stories/angel/oct12/the-two-faces-of-january-c/{/gallery}