Τέλος το Lohan για την Lindsay!

Τέλος το Lohan για την Lindsay!

Τέλος το Lohan για την Lindsay!

Να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να κάνει μια καινούρια αρχή αποφάσισε η ταραχοποιός ηθοποιός Lindsay Lohan, της οποίας τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική της ζωή έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Με ποιον τρόπο; Αποποιούμενη το επώνυμό της! Από εδώ και στο εξής, τέρμα το Lohan για τη Lindsay…

Η ιδέα αυτή φαίνεται πως έπαιζε καιρόστο μυαλό της ηθοποιού και τώρα αποφάσισε πως ήρθε πλέον η ώρα να την κάνει πράξη. Όπως εξήγησε η μητέρα της, Dina, η οποία σκέφτεται επίσης να αντικαταστήσει το Lohan με το πατρικό της όνομα που είναι Sullivan, η κόρη της πιστεύει ότι είναι αρκετά διάσημη για να την αποκαλούν απλά με το μικρό της όνομα, όπως ο Prince και η Madonna!

Η 24χρονη ηθοποιός θέλει μα κάθε τρόπο να αποστασιοποιήσει τον εαυτό της από τον πατέρα της Michael, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη πρόσφατα για ένα υποτιθέμενο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας στη σύντροφό του Kate Major. Η αλλαγή αυτή, πάντως, μάλλον δεν θα βοηθήσει τη σταρ, η οποία κατηγορείται για κλοπή ενός περιδεραίου αξίας 2500 δολαρίων, να αποφύγει τη φυλακή.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ