Τάσος Ποτσέπης: Τον «έκοψαν» από τους Ειδικούς Φρουρούς και αποκαλύπτει…

Τάσος Ποτσέπης: Τον «έκοψαν» από τους Ειδικούς Φρουρούς και αποκαλύπτει…

Τάσος Ποτσέπης: Τον «έκοψαν» από τους Ειδικούς Φρουρούς και αποκαλύπτει…

Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε «έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις…

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της ΕΛΑΣ, η οποία τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως Ειδικός Φρουρός. Ο ίδιος, είχε συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία στην πρώτη φάση, όμως δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση. Αντίθετα, ο αδερφός του Κωνσταντίνος, πέρασε.

Ο 26χρονος Τάσος Ποτσέπης είχε καταταχθεί 95ος μεταξύ των 1.500 υποψηφίων, οι οποίοι έλαβαν παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις, χάρη στα μόρια που πήρε. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία με την εξέτασή του από ψυχολόγους η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Αστυνομίας τον παρέπεμψε σε περαιτέρω αξιολόγηση, η οποία τον έκρινε απορριπτέο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Τάσος Ποτσέπης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου τι ακριβώς συνέβη. «Η μία αιτιολογία που με έκοψαν έγραφε «έχει την τάση να ωραιοποιεί τις καταστάσεις»… Και παρότι υπήρχε παράγραφος να μην περάσουν παιδιά με τατουάζ, ήρθαν παιδιά με τατουάζ μανίκι και τελικά πέρασαν. Αυτό είναι μεγάλο παράπτωμα…» , είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τάσος Ποτσέπης, ολοκληρώνοντας, αποκάλυψε: «Έχω καταθέσει τα χαρτιά μου για το Λιμενικό σώμα. Πάω στο Λιμενικό σώμα γερά και δυναμικά…».

zappit.gr