Νίκος Τασιόπουλος: Από το ροζ video… στο Greek Idol

Νίκος Τασιόπουλος: Από το ροζ video… στο Greek Idol

Ήρθε από το πουθενά στις μικρές μας οθόνες, μπήκε ως… ”αλλαγή” στην τελική ευθεία του Greek Idol και αποχώρησε μετά τη δεύτερη μόλις live εμφάνισή του. Εν τω μεταξύ όμως πρόλαβε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του με ένα ”καυτό” video σε άκρως προσωπικές στιγμές…

Ο Νίκος Τασιόπουλος έχει σίγουρα προσόντα! Με την ευρύτερη έννοια, θα λέγαμε… Μπορεί ο στόχος του είναι να κάνει καριέρα στο τραγούδι, αλλά το φωτογραφικό ροζ video, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το 2008 και ήρθε στην επιφάνεια με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Greek Idol, δείχνει ότι κάλλιστα θα μπορούσαμε να τον φανταστούμε και ως συμπρωταγωνιστή της Τζούλιας σε ένα νέο dvd.

Ο ίδιος βέβαια αρνείται κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. ”Τραγουδιστής θέλω να γίνω όχι πορνοσταρ. Άμα ήθελα να γίνω πορνοστάρ δεν θα μπορούσα; Εξάλλου το βίντεο το έχετε δει” επισημαίνει.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν ο Νίκος εισέβαλε ως νέο ταλέντο στο Greek Idol λίγο πριν τον τελικό – και αφού κανείς από τους αποχωρήσαντες δεν θέλησε να επιστρέψει στο show μετά την εθελούσια φυγή του Χρήστου. Ο Νίκος εντυπωσίασε… άμα τη εμφανίσει. Όχι τόσο για την φωνή, όσο για την παρουσία του.

Και πριν καλά καλά προλάβουμε να τον γνωρίσουμε, ένα ερωτικό video με τον ίδιο ολόγυμνο να επικδεικνύει τα… προσόντα του, ήρθε να μας αποκαλύψει πικάντικες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Το video κυκλοφορεί σε πορνό ιστοσελίδα από το 2008.

Στην αρχή ο Νίκος αρνήθηκε ότι είναι ο ίδιος στο video. Κάποιος σωσίας προφανώς…

Αλλά το video είχε και ονοματεπώνυμο! Νίκος Τασιόπουλος. Σιγά μην έχαναν την ευκαιρία στο Greek Idol να ανεβάσουν τα νούμερα (που τελικά δεν τα ανέβασαν…). Στο live της Δευτέρας το ανήγαγαν σε πρώτο θέμα. Και ο… ντροπαλός Νίκος αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είναι αυτός πράγματι ο πρωταγωνιστής του video.

”Είχε βγει κάποιος στο Internet και μου έλεγε ότι είχε κάποιο υλικό στα χέρια του και ζήταγε λεφτά αλλιώς θα το κυκλοφορούσε στο Internet και στα gay sites. Αυτό το βίντεο το είχα κάνει με την πρώην μου. Φυσικά αυτή δεν φαίνεται πουθενά. Δεν ξέρω πώς έφτασε σ’αυτά τα χέρια. Μπορεί να το έδωσε εκείνη γιατί αυτή είχε το υλικό. Εγώ πάντως έκανα μήνυση και από εκεί και πέρα θα δείξει” δήλωσε ο Νίκος στο TLIFE.

Στην όλη ιστορία μπλέχτηκε και η οικογένεια του Νίκου. Διότι το reality πρέπει να έχει απ’ όλα… Και πορνό και… οικογενειακή ίντριγκα. Ο πατέρας του δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό του γιου του. Συγκινητικό.

Και κάπως έτσι, μετά από ένα σύντομο πέρασμα μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Νίκος αποχώρησε για το Greek Idol και έφυγε για το χωριό του.

 

tasiopoulos_1

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ