Έκλεψαν την Τάμτα σε γνωστό club

Έκλεψαν την Τάμτα σε γνωστό club

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε για το κοινό που την αποθέωνε σε γνωστό club στην παραλία Αλυκής στο Αίγιο το Σαββάτο το βράδυ!

Ο δράστης, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία της, πρέπει να ήταν κάποιος από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της, αφού πήρε μόνο κάποια ρούχα της!

Συγκεκριμένα έκλεψε ένα φανελάκι και το αγαπημένο της jacket που είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια από την σκηνή, την ώρα που η Τάμτα είχε κατέβει για ένα μικρό διάλειμμα.

 

Έκλεψαν την Τάμτα σε γνωστό club Με το που αντιλήφθηκε η Τάμτα την απώλεια ειδοποίησε αμέσως τους υπεύθυνους του club, που προσπάθησαν να εντοπίσουν τα κλεμμένα ρούχα αλλά δεν τα εντόπισαν.

Μετά από την ταραχή που έγινε αποφάσισε να απευθυνθεί την Κυριακή στο twitter γράφοντας:

_Tamta_ TAMTA
opios mou pire ap tin skini to agapimeno mou jacket apo tin Maria Pandeli me stenaxorise para ma para poli! ixe poli sinesthimatiki aksia :(
kata ta ala i vradia simera stin Aigio sto Aqua club itan poli omorfi,mexri pou diapistosa tin apolia tou ...
mou piran k ena fanelaki ala na to xari ,den me pirazi... to jacket omos .....thelo ......na klapso....
k genikos den dexome na xano ta pragmata mou k as min exoun kamia aksia! trelenome! afto! sas ipa ton pono mou! kali sas nixta!

Μετά από την δημοσίευση του συμβάντος στο tweeter βρέθηκε κάποιος που ήξερε ακριβώς τη είχε γίνει και ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Αφού επικοινώνησε η Τάμτα με το χρήστη βρήκε ποια είχε πάρει το jacket και σε λίγες ώρες της είχε επιστραφεί στα χέρια της.