Ταξιτζής σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του επειδή η σύζυγός του δεν ήθελε να μεγαλώσει ξανά τα στήθη της

Ταξιτζής σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του επειδή η σύζυγός του δεν ήθελε να μεγαλώσει ξανά τα στήθη της
aeweb

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας στην Ταϊλάνδη μιας 34χρονης γυναίκας και των δύο παιδιών της από τον άνδρα με τον οποίο είχε κάνει οικογένεια.

Σύμφωνα με την αδερφή της 34χρονης Πενγκ Χούι-ι αιτία για την δολοφονία ήταν η άρνηση της να μεγαλώσει για δεύτερη φορά τα στήθη της όπως της ζητούσε μετ’ επιτάσεως ο 32χρονος Βου Γουένγκ-γου επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της πρώτης πλαστικής στην οποία είχε υποβληθεί.

Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο 32χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα και τα παιδιά του που βρέθηκαν νεκροί από ασφυξία μέσα στο ταξί.

tai-zev2
 

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η 34χρονη ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί ενώ τα δύο παιδιά ηλικίας 9 και 6 ετών βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος ταξιτζής έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά και μετά τους άφησε να πεθάνουν από ασφυξία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 32χρονος χρησιμοποίησε ως δέλεαρ για να πείσει την οικογένειά του να μπει στο ταξί ένα γεύμα από τα McDonald’s.

Η αδερφή της 34χρονης δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο μετά από συμφωνία να μοιράζονται ανά τρίμηνο την κηδεμονία των δύο παιδιών. 

tai-zev3

protothema.gr