Ταχυδρόμος έφαγε κατά λάθος κέικ κάνναβης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει την παράδοση

Ταχυδρόμος έφαγε κατά λάθος κέικ κάνναβης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει την παράδοση

Ένας ταχυδρόμος εθεάθη να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου. Ο λόγος; Λίγο πριν έφαγε κατά λάθος κέικ κάνναβης.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον ταχυδρόμο μετά να βίας να στέκεται όρθιος, την ώρα που πήγαινε για παράδοση.

Τα κέικ κάνναβης που έφαγε, φέρεται να ξέμειναν στην αποθήκη του ταχυδρομείου, έπειτα από αποτυχημένη παράδοση. Στο δέμα δεν υπήρχε διεύθυνση επιστροφής. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πως ο ταχυδρόμος κατέληξε να τα φάει και αν ήξερε τι κέικ ήταν.

Ένας συνάδελφός του κλήθηκε να τον παραλάβει από την διαδρομή παράδοσης που είχε βγει να κάνει. Δεν μπορούσε να πάρει… τα πόδια του, ενώ όταν επέστρεψε στο γραφείο του ήταν σε κακή κατάσταση.

Ο ταχυδρόμος έφαγε τέσσερα κέικ όπως παραδέχθηκε αργότερα. Το ταχυδρομείο στο οποίο εργάζεται ερευνά το περιστατικό. «Επιθυμούμε τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς από τους ανθρώπους μας. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το περιστατικό. Γι αυτό ξεκινήσαμε έρευνα, η οποία θα καθορίσει αν θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα.

Επίσης, υπενθυμίζουμε σε όλο το προσωπικό του γραφείου παράδοσης τις σωστές διαδικασίες για την αντιμετώπιση αντικειμένων χωρίς διεύθυνση παράδοσης ή επιστροφής», ανέφερε το ταχυδρομείο.

gazzetta.gr