Τα Οσκαρ του πορνό θα γίνουν στην Αθήνα -Φθάνουν οι καλύτερες πορνοστάρ του κόσμου, 500 ευρώ τα εισιτήρια

Τα Οσκαρ του πορνό θα γίνουν στην Αθήνα -Φθάνουν οι καλύτερες πορνοστάρ του κόσμου, 500 ευρώ τα εισιτήρια

Αστέρια του πορνό από όλο τον κόσμο αναμένεται να φτάσουν στις 5 Μαΐου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Κι όμως για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα απονεμηθούν τα «Οσκαρ» βιομηχανίας του πορνό, η διαφορετικά τα Erotic Awards Show 2018.

Οπως γράφεται άλλωστε στην σχετική εκδήλωση στο Facebook, παραγωγός και σκηνοθέτης Δημήτρης Σειρηνάκης θα αναβιώσει στο Ολυμπιακό στάδιο του Tae Kwon Do, τα πρώτα παγκόσμια βραβεία Ερωτικού κινηματογράφου που γίνονταν στις Κάννες.

Στην εκδήλωση θα παραστεί όλη η βιομηχανία του ερωτικού θεάματος, από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παραγωγούς αλλά και διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές της εγχώριας και παγκόσμιας show biz, οι οποίοι θα δώσουν μια πρωτόγνωρη και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην Αθήνα, κάνοντας την, την πιο ερωτική πόλη του κόσμου… το Σάββατο στις 5 Μαΐου.

Μάλιστα, ανάμεσα σ’ αυτούς που έχουν προσκληθεί είναι οι «καυτές» Tori Black, Alexis Texas και Amirah Adara, ο Rocco Siffredi, αλλά και ο Mario Salieri, ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και σκηνοθέτες του κλάδου στη γειτονική Ιταλία.

Η ώρα έναρξης του event θα είναι στις 22:00, ενώ οι πόρτες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από τις 20:00. Για την είσοδό, το κοινό θα πρέπει να έχει προμηθευτεί εισιτήρια τα οποία αρχίζουν από 25 και φτάνουν τα 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 25 ευρώ, τα εισιτήρια για τους καθήμενους θα πωλούνται προς 35 ευρώ και τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 500 ευρώ για τραπέζι 5 ατόμων με μια φιάλη.

Πηγή: iefimerida.gr