Συνελήφθησαν μεθυσμένοι πιλότοι πριν από την πτήση

Οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο να είχαν καταναλώσει και ναρκωτικές ουσίες

Οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο να είχαν καταναλώσει και ναρκωτικές ουσίες

Δύο πιλότοι της εταιρείας United Airlines συνελήφθησαν από τις Αρχές στη Σκωτία λίγο πριν το αεροσκάφος απογειωθεί με προορισμό το αεροδρόμιο Newark στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το nbcnewyork.com η πτήση United Airlines 162, που επρόκειτο να απογειωθεί στις 09.00 τοπική ώρα από το αεροδρόμιο της Γλασκόβης, με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθηλώθηκε και αστυνομικοί συνέλαβαν τους πιλότους.

Οι κυβερνήτες του αεροπλάνου ηλικίας, 53 και 45 χρόνων, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια καθώς -σύμφωνα με το Δίκαιο της Σκωτίας- όταν πρόκειται για πιλότους αεροπλάνων, το ποσοστό αλκοόλης στο αίμα τους πρέπει να είναι μικρότερο από το μισό εκείνου που προβλέπεται για οδηγούς αυτοκινήτων.

ethnos.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.