Συνελήφθη η Εύη Βατίδου – Κυνήγησε και εμβόλισε μηχανή στη Γλυφάδα

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου – Κυνήγησε και εμβόλισε μηχανή στη Γλυφάδα

H μοτοσικλέτα φέρεται αρχικά να έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της 46χρονης – Κρατείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

Επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν η Εύη Βατίδου και ένα ζευγάρι μοτοσικλετιστών έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη φέρεται να εμβόλισε μία μοτοσικλέτα η οποία νωρίτερα της είχε σπάσει τον καθρέπτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα 57 ετών.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα όταν οι δύο επιβάτες της μηχανής, ένας 59χρονος και μία 57χρονη, της έσπασαν κάτω από αδιευκρίνιστες τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα, ενώ στη συνέχεια φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτήσιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύη Βατίδου κρατείται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

protothema.gr