Συνελήφθη αλλοδαπός που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο (φωτο)

Συνελήφθη αλλοδαπός που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο (φωτο)

Δεύτερο περιστατικό με διεστραμμένο άνδρα που «κόλλησε» σε νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και αυνανιζόταν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ενα 24ωρο δηλαδή πριν την επίθεση σε βάρος της 19χρονης κοπέλας στην Ομόνοια και αυτή τη φορά, εξαγριωμένοι επιβάτες που άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει όρμησαν πάνω του και τον «συνέλαβαν».

Άνδρας «κόλλησε» πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε

IMG_5975

Πρόκειται, όπως φαίνεται και στη φωτό του protothema.gr, για έναν Αιγύπτιο, ηλικίας 19 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας ερευνούν αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αν δηλαδή αφέθη ελεύθερος και ξαναχτύπησε την ίδια ημέρα ή αν πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Το θέμα είναι ότι μέσα στις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο με άνδρες που βάζουν στο μάτι νεαρες γυναίκες και δρούν σαν σεξουαλικά αρπακτικά εχει λάβει διαστάσεις αφου μετά τη σύλληψη του 22χρονου φοιτητή που ακολουθούσε γυναίκες επιδεικνύοντας το μοριό του έχουν καταγραφεί τουλάχιστον άλλες δυο περιπτώσεις.

Την «κάρφωνε» με τα μάτια

Το αδιανόητο συμβάν στο λεωφορείο Β9 σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγιου Παντελεήμονα η κοπέλα, ενώ βρισκόταν στο όχημα ο ανωμαλος Αιγύπτιος την πλησίασε και αφου άρχισε να την «καρφώνει» επίμονα με τα μάτια, χωρίς ίχνος ντροπής και αδιφορωντας για το γεγονός ότι το λεωφορείο ηταν γεμάτο κόσμο, ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται.

Η κοπέλα έντρομη βάζει τις φωνές και οι επιβάτες μόλις τον βλέπουν ορμούν πάνω του και τον ακινητοποιουν. Αμέσως καλούν την Αστυνομια και λίγη ώρα αργότερα ο ανώμαλος επιβάτης οδηγείται στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

protothema.gr