Συνελήφθη 24χρονος που είχε ρημάξει γραφεία και σπίτια στα Χανιά

Συνελήφθη 24χρονος που είχε ρημάξει γραφεία και σπίτια στα Χανιά

Συνελήφθη 24χρονος που είχε ρημάξει γραφεία και σπίτια στα Χανιά

Εξιχνιάστηκαν, χθες στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο υποθέσεις κλοπής και τρεις απόπειρες κλοπής, που διαπράχθηκαν στα Χανιά.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, κατά τη χρονική περίοδο από την 05.06 έως 08.06.2015, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πολυκατοικία στην πόλη των Χανίων και αφού διέρρηξαν τέσσερις εισόδους ιδιωτικών γραφείων, αφαίρεσαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή χρηματικής αξίας 840 ευρώ ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, ενώ διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα από τα υπόλοιπα τρία γραφεία.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, είχε διαπράξει την κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής, σε γραφεία στην πόλη των Χανίων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση, προχθές (08.06.2015) το βράδυ, ο 24χρονος εισήλθε σε οικία ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε μια τηλεόραση, ένα tablet και ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί ο 24χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης αστυνομικής προανάκρισης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ακατοίκητη οικία, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τηλεόραση και tablet, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε ομοειδής πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Flashnews.gr

Προτάσεις για τα Χανιά