Συνέλαβαν μουσικό για παιδική πορνογραφία – Είχε υλικό μαμούθ, παρενοχλούσε 15χρονη

Συνέλαβαν μουσικό για παιδική πορνογραφία – Είχε υλικό μαμούθ, παρενοχλούσε 15χρονη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 60χρονος συνταξιούχος μουσικός, ο οποίος παρενοχλούσε διαδικτυακά ένα 15χρονο κορίτσι από την Ιταλία και στην κατοχή του βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η υπόθεση που κατέληξε σε σύλληψη για παιδική πορνογραφία άρχισε να ξετυλίγεται όταν το 15χρονο κορίτσι από την Ιταλία ενημέρωσε τις εκεί αρχές κι εκείνες με τη σειρά τους τις ελληνικές. Ο συνταξιούχος μουσικός, την είχε προσεγγίσει χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ και εμφανιζόμενος ως συνομήλικός της.

Ο μουσικός αντάλλαζε με το 15χρονο κορίτσι (που πίστευε ότι μιλούσε με αγόρι της ηλικίας της) γυμνές φωτογραφίες.

Όταν όμως αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και άρχισε έρευνα. Από τα ηλεκτρονικά του ίχνη, οι Έλληνες αστυνομικοί έφτασαν στον 60χρονο συνταξιούχο μουσικό. Και αυτό που βρήκαν, δεν το είχαν ξανασυναντήσει. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, την ποσότητα από αρχεία παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκαν στην κατοχή του μουσικού, δεν την έχουν ξανασυνταντήσει!

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και συνελήφθη.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συνταξιούχου μουσικού, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και σκληροί δίσκοι, στους οποίους εντοπίστηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων.

newsit