Συνάντηση Youtubers στα Χανιά

Συνάντηση Youtubers στα Χανιά

Συνάντηση Youtubers στα Χανιά

Με νέους και νέες, μαθητές και εφήβους, γέμισε το απόγευμα της Κυριακής η πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί στο παλιό λιμάνι για τη συνάντηση (Meet Up) με Youtuber!

Ήταν εκεί τέσσερις γνωστοί Youtubers, νέοι δηλαδή, που έχουν το δικό τους κανάλι στο Youtube, τον ιστότοπο, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να αναρτούν βίντεο και να τα μοιράζονται με τους “ακουλούθους” – συνδρομητές τους.

Το Meet Up έδωσε την ευκαιρία στους ακολούθους τους να τους δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Η ανταπόκριση ήταν πράγματι εντυπωσιακή. Η προσέλευση παιδιών και νέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι ίδιοι οι Youtuber συστήθηκαν και στα “Χανιώτικα νέα” που παρακολούθησαν τη συνάντηση.

Πανάγιος (Pltube) από τα Χανιά

Ο Πανάγιος (Pltube) από τα Χανιά έβλεπε με τη σειρά του βίντεο όταν αποφάσισε να φτιάξει το δικό του κανάλι. Όπως λέει, το πρώτο του βίντεο στο Youtube ήταν πριν τέσσερα χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Πριν από δύο μήνες επανήλθε με το δικό του κανάλια και ήδη έχει 10.000 ακόλουθους.

Ο Γρηγόρης (Gregory Tube) από την Αθήνα

Ο Γρηγόρης (Gregory Tube) από την Αθήνα έχει 63.000 ακόλουθους και σχολιάζει: «Εβλεπα βιντεάκια από άλλους Youtubers, του άρεσαν και αποφάσισα να κάνω το δικό μου κανάλι». «Δεν πίστευα ότι θα έχουμε τόσο κόσμο στην Κρήτη», είπε.

Ο Νίκος από το Ρέθυμνο 

Ο Νίκος από το Ρέθυμνο έχει το κανάλι Alyx. Ο ίδιος είπε ότι ξεκίνησε βλέποντας άλλους Youtubers και έχει ήδη 133.000 ακολούθους.

Ο Φραγκίσκος (Frankie Pask) από την Αθήνα

Ο Φραγκίσκος (Frankie Pask) από την Αθήνα λέει στα “Χ.ν.”: «Ξεκίνησα πριν ένα χρόνο και είναι τέλεια. Εχω τεράστια υποστήριξη. Είμαστε εδώ με όλα τα παιδιά. Η αγάπη είναι τεράστια». Ο ίδιος έχει σχεδόν 49.000 ακόλουθους (followers) στο Youtube.

haniotika-nea.gr