Συγχαρητήρια… Για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Χανίων έγινε λαπαροσκοπική κολεκτομή!

Συγχαρητήρια… Για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Χανίων έγινε λαπαροσκοπική κολεκτομή!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Χανίων λαπαροσκοπική κολεκτομή, από την ομάδα της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, υπό τον χειρουργό, Μιλτιάδη Καστανάκη.

Χαρακτηριστικά, ο διευθυντής της Α’ Χειρουργικής Μιλτιάδης Καστανάκης, αναφέρει στα social media:

«Επαγγελματική ευσυνειδησία. Με τις δύο αυτές απλές λέξεις αλλά συγχρόνως με τόσο πολύ νόημα μου περιέγραψε ο φίλος και εξαίρετος συνάδελφος Νίκος Γεωργόπουλος την εμπειρία που αποκόμισε από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων .

Η αιτία της επίσκεψης ήταν η πρόσκληση που του απευθύναμε και την δέχτηκε με μεγάλη χαρά προκειμένου να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε στο νοσοκομείο μας την Πρώτη Λαπαροσκοπική Κολεκτομή . Αφήνοντας πίσω στην Αθήνα το βαρύ του πρόγραμμα όντας διευθυντής στη Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου .Αθηνών μας χάρισε τις πολύτιμες γνώσεις του και την εμπειρία του .

Εντυπωσιάστηκε επίσης οφείλω να προσθέσω από τις κτιριακές υποδομές του Γ. Ν. Χανίων και από την εν γένει λειτουργία αυτού . Σίγουρα δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις και κάναμε την αρχή σε ένα διαφορετικό πεδίο . Στο χέρι μας είναι να το συνεχίσουμε . Εγώ μέσα από αυτό το μικρό αυτό δημόσιο βήμα ευχαριστώ όλους όσους συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η επέμβαση και κυρίως την διοίκηση για την βοήθεια που μας πρόσφερε .

Υ.Γ. Ο χαρακτηρισμός που ξεκίνησα στην περιγραφή αφορούσε το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου και όταν στο λέει ένας έμπειρος χειρουργός όπως ο Κος Γεωργόπουλος που έχει δουλέψει σε μεγάλα και σύγχρονα νοσοκομεία τότε έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.»

Συγχαρητήρια στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

zarpanews.gr