Συγκλονίζει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης – Κατά 99,9% έχω κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης – Κατά 99,9% έχω κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει μάχη με τον καρκίνο και ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, λέγοντας ότι κατά 99,9% νίκησε την ασθένεια, ενώ ευχαρίστησε τα τέσσερα άτομα που του στάθηκαν.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9 τοις εκατό έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω την αγωγή στο σπίτι. Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική αν χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία.

Οι γιατροί μου είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι. Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου.

Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν», τόνισε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μεταξύ άλλων.

«Σε λίγες μέρες θα δείτε κάτι που θα χαροποιήσει πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό που θα κάνω… άστο δεν λέω τίποτα. Απλά κρατήστε την ημερομηνία 19 Μαΐου», ανέφερε επίσης.


cretalive.gr