Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος – «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω»

Συγκλονίζει ο Στηβ Ντούζος – «Έχω πεθάνει από ανακοπή καρδιάς αλλά δεν το βάζω κάτω»

Ο «Μπίλιας» των ταινιών της δεκαετίας του ’80, o Στηβ Ντούζος, μετά από αρκετά χρόνια σιωπής άνοιξε την καρδιά του στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε τόσο για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά ταινιών «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα», όσο και για τη σχέση που έχει σήμερα με τους πρώην συμπρωταγωνιστές του. Παράλληλα συγκλονίζει μιλώντας για τον «θάνατο» που βίωσε όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς.

aeweb

«Παντού ακόμα και σήμερα με φωνάζουν ‘Μπίλια’. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ήμουν ο πιο ωραίος χοντρός…», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι δεν είχε, ούτε έχει σχέσεις με κανέναν ηθοποιό από την ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα”.

«Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε, ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες», πρόσθεσε ο Στηβ Ντούζος.

«Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα… Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα, πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς. Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ. Και εγώ και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό… Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος, σα να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία», τόνισε ακόμη ο ηθοποιός.

Παράλληλα αποκάλυψε πως ο γιος του δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσω social media. «Μέσα από το Facebook του είχε κάνει κάτι ένας ανώμαλος και με ειδοποίησε πως τον ρωτούσε κάτι περίεργα. Πήγα και μίλησα εγώ αντί του γιου μου να δω τι θέλει. Βρήκα το προφίλ του καθώς μιλούσαμε, το δημοσίευσα στα δικά μου social media και μετά κρύφτηκε».