Συγκλονίζει ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, για το χαμό της 25χρονης βαφτιστήρας του…

Συγκλονίζει ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, για το χαμό της 25χρονης βαφτιστήρας του…

Συγκλονίζει ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, για το χαμό της 25χρονης βαφτιστήρας του…

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε στις καλές εποχές της τηλεόρασης, στα σήριαλ που συμμετείχε, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για το φαινόμενο #MeToo και τις καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε ανοιχτά για όλα, ξεκινώντας βέβαια, από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

«Έχω εντυπωσιαστεί από το πώς η Βάνα Δημητρίου συγκρατεί στο μυαλό της όλη την ιστορία από τη Γη της Ελιάς. Οι σκηνοθέτες, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου δίνουν τα πάντα για να βγει κάτι άρτιο, δυνατό και ωραίο και αυτό είναι κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Στη σειρά, όλα θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά και θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Λυκούργος φαίνεται λίγο ισορροπιστής, γιατί πιστεύει ότι όλα θα φανούν. Τον αγαπώ πολύ αυτόν το ρόλο», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μίλησε για το παρελθόν του και τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει για καμία του κίνηση, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Αυτό το μυαλό είχα, αυτή την ψυχή και αυτές τις αδυναμίες κουβαλούσα από παιδί και αν ζούσα ξανά, πάλι τα ίδια θα έκανα. Έζησα χρυσές εποχές στην τηλεόραση, οι αμοιβές εκείνη την περίοδο ήταν μεγάλες. Τα περισσότερα χρήματα τα πήρα από τα σίριαλ “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”, “Θα σε δω στο πλοίο”, “Μου το κρατάς μανιάτικο” και “Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ”», αποκάλυψε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Όπως εξήγησε όμως, αργότερα, γράφει το Πρώτο Θέμα, προσπαθώντας με τα χρήματα που κέρδισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει τον δικό του χώρο εστίασης, τελικά καταστράφηκε οικονομικά.

«Μέσα από αυτή την οικονομική ευμάρεια ας πούμε, αποφάσισα να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα, να φέρω την Κρήτη στην Αθήνα σε επίπεδο φαγητού, γιατί πιστεύω ότι το φαγητό είναι πολιτισμός και η Κρήτη έχει πολιτισμό. Το σπίτι μου το πραγματικό ήταν πάντα η Κρήτη. Πουθενά αλλού δεν ένιωσα έτσι. Το μεράκι πληρώνεται όμως, και μάλιστα ακριβά, κι εγώ το πλήρωσα, γιατί δεν ήμουν επιχειρηματίας. Άνοιξα το εστιατόριο στο τέλος του 2007 και κράτησε μέχρι το 2013, όταν και ισοπεδώθηκε. Έχασα ό,τι είχα και δεν είχα από αυτή την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Για την απώλεια της βαφτιστήρας του Κωνσταντίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 ετών, μίλησε επίσης ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Όπως είπε, ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι την έχει χάσει.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η Κωνσταντίνα έχει φύγει. Δεν μπορώ να το κατανοήσω πώς έγινε αυτό το πράγμα. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω απομονωθεί από αυτό το θέμα, γιατί μου κάνει μόνο κακό», είπε.

Τέλος, αναφορικά με το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έγιναν γνωστές στον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Είναι ένας μικρός χώρος και μαθαίνονται αυτά. Με τις αθλιότητες που κουβαλάει ο ένας και ο άλλος και όλοι μας, γιατί όλοι μας έχουμε σκοτεινά σημεία, όταν δεν κάνουν κακό στους άλλους, εγώ είμαι οκ. Όλοι έχουμε ένα σημείο που έχουμε κρυμμένο μέσα μας και δεν το ξέρει κανείς. Αρκεί να μην κάνει κακό στους άλλους. Εκεί είμαι καταπέλτης. Όλα πληρώνονται και το καλό και το κακό».