Συγκλονίζει η Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα να τον φέρω πίσω»

Συγκλονίζει η Ασλανίδου για τον χαμό του αδερφού της: «Θα έδινα τα πάντα να τον φέρω πίσω»

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για την απώλεια του αδερφού της και τα όσα στον Νίκο Συρίγο είπε πραγματικά συγκλονίζουν.

Ο δημοσιογράφος κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της και εκείνη του άνοιξε την καρδιά της και είπε πράγματα που δεν έχει ξαναπεί ποτέ άλλοτε.

«Στα Χανιά με πήγε η ζωή γιατί ο έρωτας είναι παντού. Αυτή την περίοδο είμαι πολύ ερωτευμένη με όλα αυτά που φτιάχνω. Θα ξαναγινόμουν κριτής σε μουσικό talent show, είναι μια διαδικασία που μου αρέσει. Με επηρέασε πάρα πολύ η απώλεια του Μίκη, ήθελα πολύ να τον γνωρίσω, αλλά δεν τα κατάφερα. Ένιωσα ότι είχα χρέος προς τον εαυτό μου να τραγουδήσω πάνω από το μνήμα του Μίκη», είπε αρχικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Μιλώντας για τον θάνατο του αδερφού της και απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Συρίγου «Τι θα έκανε για να τον φέρει πίσω» η Μελίνα Ασλανίδου είπε:

«Φυσικά και θα έδινα. Και την καριέρα μου και τα πάντα για να είναι εδώ. Από την άλλη, όμως, τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτόν τον λόγο θα τον καταλάβουμε μάλλον όταν θα φύγουμε. Ή και στην πορεία της ζωής μας το καταλαβαίνουμε. Δε γίνονται τυχαία, πάντως, τα πράγματα στη ζωή».

«Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να φεύγει ένας άνθρωπος τόσο νέος;», ρώτησε εύλογα ο δημοσιογράφος, με την Μελίνα Ασλανίδου να απαντά:
«Κι όμως, επειδή το έχω βιώσει στο πετσί μου κι επειδή έχω και πολλούς φίλους που έχουν χάσει τα παιδιά τους, νέα παιδιά… Υπάρχει αυτή η αδικία που λες. Αν μπεις σε αυτό το συναίσθημα και το κουβαλήσεις, την έχεις πατήσει. Δε ζεις».

zappit