Survivor: Οι κατηγορίες για στημένους αγώνες, ο καβγάς άνευ προηγούμενου και ο πρώτος υποψήφιος

Survivor: Οι κατηγορίες για στημένους αγώνες, ο καβγάς άνευ προηγούμενου και ο πρώτος υποψήφιος

Απίστευτα πράγματα στο χθεσινό (1/5) επεισόδιο – Χαμός με Τάκη και Σοφιάννα – Όλοι οι «μπλε» τα έβαλαν μαζί του

Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο της Κυριακής (1/5) στο Survivor, με τον Τάκη Καραγκούνια σε έξαλλη κατάσταση να καβγαδίζει με τη Σοφιάννα η οποία του πέταξε νερό και στο συμβούλιο αποχώρησης όλη η ομάδα να τα βάζει μαζί του.

Στο επεισόδιο ακούσαμε για στημένους αγώνες ασυλίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν το αγώνισμα, ανέφερε πως είναι στημένος από τον Άρη Σοϊλέδη και την παρέα του, με σκοπό να βγουν στον τάκο οι αδύναμοι παίκτες της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο make up artist και παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor τόνισε πως «αν χάσουμε την ασυλία, σίγουρα τα μέλη της ομάδας μου θέλουν να ψηφίσουν τον ακατανόμαστο του παιχνιδιού διότι μας ενοχλεί πάρα πολύ. Δημιουργεί φασαρίες μονίμως, δημιουργεί εντάσεις στην παραλία, στην καλύβα και στα αγωνίσματα. Φωνάζει, βρίζει, μαλώνει και με την μύγα που περνάει, μαλώνει με όλους».

«Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ότι χειρότερο θα μπορούσε να τύχει στην μπλε ομάδα και γενικά στο Survivor. Είναι κακό πρότυπο ανθρώπου» συμπλήρωσε, στο Survivor της Κυριακής, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα , υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας καθώς ο Τάκης, παίρνοντας τον λόγο, μίλησε για εύκολους στόχους μέσα στην ομάδα που πολύ θα ήθελαν κάποιοι να φύγουν από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε ότι ο Εμμανουήλ και ο ίδιος θεωρούνται αδύναμοι παίκτες και οι εύκολοι στόχοι για να ψηφιστούν από την ομάδα τους προκειμένου να αποχωρήσουν.

Παίρνοντας τον λόγο ο Τάλα είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να χάσει την ασυλία και πως δεν ήρθε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση ήττας κάτι που ο Τάκης αμφισβήτησε, θυμίζοντας στον συμπαίκτη του τα όσα είχε δηλώσει για την πιθανότητα να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.

Survivor: Χαμός στη μπλε ομάδα – Η Σοφιάννα πέταξε νερό στον Τάκη – «Τι είπες ρε μ@@@@»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ξέσπασε ένταση στον πάγκο της μπλε ομάδας ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη και στον Τάκη Καραγκούνια.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τα έβαλε με τον συμπαίκτη της με αφορμή τις συμβουλές που της έδωσε όσο βρισκόταν στον στίβο μάχης.

Αμέσως μετά την προσπάθεια της Σοφιάνας, ο Τάκης δε δίστασε να την κατηγορήσει για τα «ψυχολογικά της». Αυτό εξόργισε την παίκτρια της μπλε ομάδας του που επιτέθηκε με… νερό.

«Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» τόνισε αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη για να προκαλέσει τη νέα αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια. «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας για να υποστηρίξει την συμπαίκτρια του στην ψυχολογική επίθεση που δέχθηκε.

Οι «κόκκινοι» ήταν εκείνοι που κατέκτησαν τη νίκη και μετά τη λήξη του αγώνα, όλοι οι παίκτες τα έβαλαν με τα λόγια που είπε ο μισθοφόρος στη Σοφιάννα και ο χαμός συνεχίστηκε.

Survivor: Πυρ και μανία με τον Μαρτίκα – «Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου»

Στη συνέχεια στην παραλία των «μπλε», ο μισθοφόρος και Σπύρος Μαρτίκας συνέχισαν τον καβγά και το πράγμα ξέφυγε όταν ο δεύτερος έπιασε στο στόμα του την κόρη του Τάκη.

«Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις από το Survivor. Το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κορίτσι σου άρχισε να ψελλίζει ο Σπύρος Μαρτίκας με τον συμπαίκτη του να ξεσπά εξοργισμένος. «Μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Μην πιάνεις στο βρωμόστομα σου την κόρη μου ποτέ πάλι» απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Τέρμα τα ψέματα! Με το παιδί μου δεν παίζει κανένας. Παλιοκωλοτούμπα! Υποκείμενο, αισχρό υποκείμενο! Ξέρεις να διαφημίζεις μόνο τα λεφτά σου και να λες σε όλους, «θα σας πάω από δω και θα σας πάω από εκεί». Για να κάνεις φίλους και όλοι αυτοί που σε βρίζουν, βλάκα σε ανεβάζουν, ηλίθιο σε κατεβάζουν, κωλοτούμπα σε λένε… Σε βλέπω μια εβδομάδα με αυτούς και την άλλη εβδομάδα, μετά από δυο ώρες, να μην είσαι μαζί τους» συμπλήρωσε αιχμηρά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor. «Εγώ είμαι ένας βιοπαλαιστής, κάνω μια πολύ extreme δουλειά για να ζήσω το παιδί μου και το ζω με πλήρη αξιοπρέπεια. Ξέρει το παιδί μου ποιος είναι ο πατέρας του και δεν μας νοιάζει τι λες. Μην ξαναμιλήσει κανένας ποτέ για το παιδί μου εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει».

Survivor: Πρώτος υποψήφιος ο Τάκης

Στο συμβούλιο του νησιού, σχεδόν παμψηφεί βγήκε στον… τάκο ο Τάκης Καραγκούνιας.

Παρ’ όλο που και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος θεωρείται αδύναμος παίκτης στην μπλε ομάδα είχε ψήφους προς αποχώρηση, ο Τάκης, με έξι ψήφους τέθηκε στη διικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είπε ο ίδιος ο Καραγκούνιας, επρόκειτο για ένα σχέδιο των συμπαικτών του για να τον διώξουν τονίζοντας πως περίμενε ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Ο Τάκης κατηγόρησε τον Μαρτίκα για το «μαγείρεμα» της ψηφοφορίας παρ’ όλο που οι συμπαίκτες του έχουν άλλη άποψη.

Ο Καραγκούνιας έκανε λόγο για «συμμορία» όταν αναφέρθηκε στον Μαρτίκα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έρχεται σε επαφή με τους Κόκκινους για να μαγειρεύει διάφορα με τους αντιπάλους.

«Ο Μαρτίκας είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας για να παραμείνει έστω και ένα λεπτό παραπάνω στο παιχνίδι» είπε θυμωμένος ο Καραγκούνιας υποστηρίζοντας για ακόμα μία φορά πως ο Μαρτίκας έχει μοιράσει κινητά τηλέφωνα στον Πειραιά προκειμένου να τον ψηφίζουν για να παραμένει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φυσικά δεν έμεινε με κλειστό το στόμα αλλά ήρθε σε έντονο διαπληκτισμό με τον Τάκη Καραγκούνια.

newsbomb