Συνελήφθη βαμπίρ με θύματα… σκυλιά – Έπινε το αίμα από κουτάβια πριν τα σκοτώσει

Συνελήφθη βαμπίρ με θύματα… σκυλιά – Έπινε το αίμα από κουτάβια πριν τα σκοτώσει

Συνελήφθη βαμπίρ με θύματα… σκυλιά – Έπινε το αίμα από κουτάβια πριν τα σκοτώσει

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Υεμένη έπειτα από καταγγελίες ότι σκότωνε τα σκυλιά της πόλης του, στα δυτικά της χώρας, πίνοντας το αίμα τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η σύλληψη έγινε όταν οι αρχές επισκέφθηκαν το απομονωμένο σπίτι του άνδρα, έχοντας δεχθεί παράπονα για την παράξενη συμπεριφορά του και τον βρήκαν να «ρουφάει το αίμα από ένα ζωντανό κουτάβι».

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο άνδρας προσπάθησε να το σκάσει, όμως η αστυνομία κατάφερε τελικά να τον αιχμαλωτίσει με τη βοήθεια των γειτόνων.

«Ο συλληφθείς δεν είναι από την συγκεκριμένη περιοχή και μιλάει μια παράξενη γλώσσα», είπε μια αστυνομική πηγή στον ιστότοπο Emirates247.

Μετά τη σύλληψη του άνδρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του στο διαδίκτυο που τον δείχνουν να είναι δεμένος σε ένα παγκάκι, φορώντας μια γκρι φόρμα και με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο.

Δεν είναι γνωστό αν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος του παράξενου αυτού άνδρα, που πολλοί πιστεύουν ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, αν αποδειχθεί ότι δεν είναι ψυχικά άρρωστος και ότι έπινε το αίμα των ζώων στο πλαίσιο κάποιας θρησκευτικής τελετουργίας, όπως υποστηρίζουν κάποιοι γείτονες, πιθανόν να διωχθεί για κακοποίηση και βάναυση μεταχείριση ζώων.

Φωτογραφίες του άνδρα κυκλοφόρησαν μετά τη σύλληψή του
Συνελήφθη βαμπίρ με θύματα... σκυλιά - Έπινε το αίμα από κουτάβια πριν τα σκοτώσει
protothema.gr

Προτάσεις για τα Χανιά