Χανιά: Τρεις καλοί λόγοι για να βγείτε έξω σήμερα

Χανιά: Τρεις καλοί λόγοι για να βγείτε έξω σήμερα

Ο καιρός μπορεί να τρελάθηκε αλλά είναι ιδανικός για μια νυχτερινή έξοδο καθώς σήμερα (Κυριακή 11 Οκτωβρίου) σας έχουμε τρεις καλούς λόγους για να μην κάτσετε μέσα.

Ο πρώτος λόγος είναι το γνωστό cafe bar Beans & Tales στην Καλλινίκου Σαρπάκη 9, στην Παλιά Πόλη όπου από τις 8 το βράδυ μας αποχαιρετάει για σε ένα closing party που περιλαμβάνει:

1) Live το συγκρότημα Bouncing Betties με την Iris Athanassiadi στα φωνητικά που θα τρελάνουν κόσμο με funk – swing – jazz προγραμματάκι.

2) Τον ανεπανάληπτο, τον μοναδικό Stathis Ioannou με μουσικές από άλλο πλανήτη..

3) Πολλά ξυλάκια στα κάρβουνα για τους πεινασμένους…

4) Τιμή απλής φιάλης στα 50 ευρώ για τους αλκοολικούς

5) και βέβαια τα Cocktail του Beans & tales πού αγαπήσατε όλο το καλοκαίρι από τα χεράκια των Nikos Ntoumpanarakis και Μάρκος Αθητάκης με πολύ μεράκι.

6) Ο Kostantinos Orfanoudakis και ο Vaggelis Pontikakis θα είναι εκεί με το χαμόγελο τους να σας εξυπηρετήσουν.

7) και το team το συμπληρώνουμε ο αδερφός μου Giannis Aligizakis και o Kostas Aligizakis που μας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, που πιστέψαμε σε αυτόν πού κάναμε και ήμασταν δίπλα του όλο το καλοκαίρι.

O δεύτερος λόγος είναι η επιστροφή των απογευματινών Party (ώρα έναρξης 9 το βράδυ) που αγαπήσαμε και μας έλειψαν, στο ποιο όμορφο Senso club όλων τον εποχών από την πιο φρέσκια ομάδα της πόλης (Elite City Team).

Μουσικό Mixer από τα ποιο hot κομμάτια του παρελθόντος σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο φτάνοντας σε Τικι Τάκα ρυθμούς με τους καλύτερους DJ (DJ Anastasis Doukas & DJ Style).

Και τέλος στις 23:30 το βράδυ το Olo”ellinika club chania” αυτή την Κυριακή σας παρουσιάζει την live εκδοχή της διασκέδασης που πρόκειται να λατρέψετε φέτος το χειμώνα!

Οι Live Sundays το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τις 23:30 κάνουν πρεμιέρα και σας περιμένουν για να ξεφαντώσετε παρέα!

Η Κική Καρακατσάνη παρέα με τον Κώστα Φιωτάκη ενώνουν τις δυνάμεις τους και βάζουν φωτιά στη νύχτα και τα “σπάνε” μαζί με εσάς κάθε Κυριακή στο Olo ellinika.

Φυσικά θα ήμαστε και εμείς στα 3 parties και γιατί όχι σας περιμένουμε και εσάς σε όλα τα parties