Έφοδος του ΣΔΟΕ σε συναυλία της Παπαρίζου!

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε συναυλία της Παπαρίζου!

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε συναυλία της Παπαρίζου!

Οι εντατικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ, που έχει βάλει στο μάτι, μεταξύ άλλων, τις περιοδείες ανά την Ελλάδα δημοφιλών καλλιτεχνών, φαίνεται ότι αποδίδουν… Οι ελεγκτές της εφορίας διαπίστωσαν σωρεία παρατυπιών σε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου και των Onirama στην Κεφαλονιά..

Φυσικά οι παρατυπίες δεν αφορούσαν την ίδια την Παπαρίζου, αλλά τους διοργανωτές της συναυλίας που έκοβαν αθεώρητα εισιτήρια! Μέχρι δηλαδή τη στιγμή που επενέβησαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ είχαν κοπεί 2.310 εισιτήρια, τουτέστιν είχαν εισπραχθεί από τους διοργανωτές 46.200 ευρώ, τα οποία δε φαινόντουσαν πουθενά στην εφορία.

Και όχι μόνο αυτό… Το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει ο Ποδηλατικός Όμιλος Λευκάδας και η εταιρεία Γαλαξίας Παραγωγές Θεαμάτων και σύμφωνα με το οποίο ο Όμιλος κατέβαλε το ποσό των 56.850 ευρώ στην εταιρεία, δεν κατατέθηκε ποτέ στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ παρενέβησαν λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, κατέσχεσαν τα αθεώρητα μπλογκς, ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκαν για το συμβάν η Έλενα Παπαρίζου και οι Onirama.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ