Στο νοσοκομείο ο Bono

Στο νοσοκομείο ο Bono

Ανησυχία στους χιλιάδες θαυμαστές του προκάλεσε η είδηση ότι ο Bono των U2 εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως έγραψε η ιρλανδική εφημερίδα Independent. Ο τραγουδιστής βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στη Νότια Γαλλία, όταν σύμφωνα με δημοσιεύματα αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Bono εξετάστηκε από γιατρό στο Princess Grace Memorial Hospital, ο οποίος τον συμβούλευσε να μην μείνει στο νοσοκομείο αλλά να επιστρέψει σπίτι του και να ξεκουραστεί. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες πως ο Bono μπήκε στο νοσοκομείο εξαιτίας έντονων πόνων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Bono επισκέφτηκε το νοσοκομείο προκειμένου να κάνει ένα τσεκ-απ ρουτίνας: “Ο Bono είναι καλά στην υγεία του και απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές στην νότιο Γαλλία”, τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε ένα χρόνο, που ο Bono ταλανίζεται από προβλήματα με την υγεία του, αφού πέρυσι είχε τραυματιστεί σοβαρά στην πλάτη στη διάρκεια συναυλίας του, αναγκάζοντάς τον να ακυρώσει πολλές συναυλίες του. 

Φέτος όμως αποζημίωσε τους fans του συγκροτήματος με μία σειρά από συναυλίες που έσπασαν ρεκόρ εισιτηρίων και βγήκαν όλες sold-out.

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ