Στην Κρήτη για διακοπές ο άνθρωπος με τις περισσότερες σωματικές τροποποιήσεις στον κόσμο (φωτο)

Στην Κρήτη για διακοπές ο άνθρωπος με τις περισσότερες σωματικές τροποποιήσεις στον κόσμο (φωτο)

Στην Κρήτη κάνει διακοπές ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing και τις περισσότερες παρεμβάσεις στο σώμα του στον κόσμο.

Το Creta24 πέτυχε τον Γερμανό ρέκορντμαν του βιβλίου Γκίνες να απολαμβάνει την βόλτα του σε παραλιακή περιοχή του Ηρακλείου.

Ο  Rolf Buchholz, που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες δύο φορές, δήλωσε πως απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού.

Ήταν το 2011 όταν μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercing στο σώμα του, συνολικά 453. Από αυτά τα τα 127 βρίσκονταν στο πρόσωπο και τα υπόλοιπα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

 

Δύο χρόνια αργότερα, το 2012, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ Γκίνες, αυτό  των περισσότερων σωματικών τροποποιήσεων (body modifications). Έκτοτε τα νούμερα ανεβαίνουν διαρκώς, με τον ίδιο να δηλώνει στο Creta24 πως μέχρι και την κατάκτηση των ρεκόρ έγραφε κάθε παρέμβαση που έκανε στο σώμα του πλέον όμως έχει σταματήσει να τις μετρά.

 

«Πριν από 23 χρόνια ξεκίνησα με το πρώτο τατουάζ και από τότε κάνω όλο και περισσότερα», ανέφερε ο Rolf Buchholz που περισσότερο από το 90% του σώματός του καλύπτεται από τατουάζ. Ακόμα και οι βολβοί των ματιών του έχουν γίνει μαύροι με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ωστόσο πως το αποτέλεσμα δεν επιτεύχθηκε με τατουάζ αλλά με έγχυση μελανιού.

Ωστόσο τόνισε πως η κατάκτηση των ρεκόρ δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά κάτι που προέκυψε στην πορεία καθώς ο ίδιος έκανε απλά κάτι που αγαπά και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα.

Βέβαια αυτό που κάνει τον Rolf να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από τα δύο υποδόρια εμφυτεύματα στο κεφάλι που δίνουν την αίσθηση κεράτων, ενώ στο σώμα του έχει και άλλα εμφυτεύματα από τεφλόν και σιλικόνη. 

Μια ακόμη διαφορετική παρέμβαση είναι οι μαγνήτες που έχει τοποθετήσει στις άκρες των δακτύλων του.