Στην φυλακή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο (video)

Στην φυλακή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο (video)
aeweb

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος που σκότωσε τον 22χρονο, το απόγευμα της Κυριακής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου (δείτε ΕΔΩ).

Μετά από την απολογία του κατηγορούμενου που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες, ο 44χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές της Αγυιάς, σύμφωνα με το Mega.

Ο κατηγορούμενος στην προανακριτική του απολογία φέρεται να υποστήριξε ότι το μυαλό του θόλωσε όταν άκουσε τον 22χρονο να μιλά υβριστικά για τον νεκρό του πατέρα.

«Σκοτείνιασαν τα μάτια μου και το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι να παίρνω από το ντουλαπάκι του αμαξιού ένα παλιό όπλο που είχα για την προστασία των προβάτων μου άγριους σκύλους και λύκους και να πυροβολώ κατά του αθυρόστομου και χυδαίου υβριστή των ιερών και των οσίων της οικογένειάς μου. Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι που έριξα, ούτε θυμάμαι τι έκανε το θύμα, ούτε θυμάμαι τι έκανα εγώ. Κάποια στιγμή ξύπνησα από λήθαργο μου και άκουσα τον πατέρα του θύματος να καταριέται. Έβαλα μπροστά το αμάξι και έφυγα» κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

«Η σύζυγος ωστόσο, του 22χρονου, μιλώντας στο Live News είναι βεβαία ότι ο άντρας της δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και από τον δράστη να αποκαλύψει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας» είπε ο δικηγόρος, Διονύσης Βέρρας.

Ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, όταν παραδόθηκε στις Αρχές την επόμενη του φονικού, εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Τόσο έξω από την ασφάλεια Ρεθύμνου όπου κρατείται προσωρινά ο 44χρονος όσο και στον Αργουλιό, αστυνομικοί περιπολούν συνεχώς κάνοντας αισθητή την παρουσία τους, υπό τον φόβο τυχόν αντιποίνων.

Ο δικηγόρος του 44χρονου, Διονύσης Βέρρας, καταγγέλει στο Live News μία προκλητική συμπεριφορά από την πλευρά του θύματος.

«Η ημέρα αυτή ήταν μία βαριά μέρα για τον κατηγορούμενο, ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης. Δύο με τρεις ώρες πριν περιφερόταν με την εικόνα της Παναγίας και έκανε το μνημόσυνο του πατέρα του, μία στιγμή κατάνυξης για τον κατηγορούμενο. Ποιος να φανταστεί ότι αυτός ο άνθρωπος δύο τρεις ώρες μετά θα ήταν υπαίτιος για αυτό που συνεβη;»

Ο κ. Βέρρας τόνισε πως ο δράστης έχει πλήρη συνείδηση των πράξεών του, η σκέψη του είναι στην οικογένειά του, ενώ δηλώνει μετανιωμένος.

Η αντιπαλότητα των δύο πλευρών ξεκίνησε τα Χριστούγεννα του 2021, με τα επιθετικά περιστατικά να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Οι δύο οικογένειες έφτασαν μέχρι και τα δικαστήρια, ενώ ο δικηγόρος του 44χρονου τόνισε πως υπάρχουν μάρτυρες και τους καλεί να μιλήσουν.