Στην Ελβετία η Μαρία Ηλιάκη με τον Χανιώτη σύντροφο της (φωτο)

Στην Ελβετία η Μαρία Ηλιάκη με τον Χανιώτη σύντροφο της (φωτο)

Κοντά στον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ταξίδεψε η Μαρία Ηλιάκη.

Μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας μοιράζει τον χρόνο της τους τελευταίους μήνες η Μαρία Ηλιάκη. Κι αυτό, γιατί ο νέος της σύντροφος, ο Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται ως γυναικολόγος στην όμορφη χώρα του Βορρά. Το τελευταίο ταξίδι της Μαρίας Ηλιάκη εκεί έγινε με αφορμή τα γενέθλια του συντρόφου της για τα οποία του ευχήθηκε δημόσια.

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε την ευχή της για «Χαρούμενα γενέθλια» μέσα από μία selfie που έβγαλαν οι δυο τους στο μετρό της Ελβετίας. «Ιστορίες αγάπης στο τρένο» σχολίασε σχετικά η παρουσιάστρια.

Η ίδια νωρίτερα είχε μοιραστεί στα Insta Stories της ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Ελβετία καθώς και την τούρτα γενεθλίων του συντρόφου της για τον οποίο πρόσφατα εξομολογήθηκε: «Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη».

Μαζί με την Μαρία Ηλιάκη στο ταξίδι της στην Ελβετία βρισκόταν και η αδερφή του Στέλιου Μανουσάκη, Αθηνά,με την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις. Οι δύο γυναίκες μάλιστα απολάμβαναν μαζί τις πρωινές βόλτες τους στη Ζυρίχη.

Στην Ελβετία η Μαρία Ηλιάκη με τον Χανιώτη σύντροφο της (φωτο) Στην Ελβετία η Μαρία Ηλιάκη με τον Χανιώτη σύντροφο της (φωτο) Στην Ελβετία η Μαρία Ηλιάκη με τον Χανιώτη σύντροφο της (φωτο)

ladylike.gr