Στην Ελλάδα… σταρ; Μα πόσο είναι στον κόσμο τους;

Στην Ελλάδα… σταρ; Μα πόσο είναι στον κόσμο τους;

Δριμεία επίθεση σε αρκετούς διάσημους συναδέλφους του, που το παίζουν σταρ, εξαπέλυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε συνέντευξή του. ”Αντί να παρακαλάνε να έχουν δουλειά, εγείρουν τρελές απαιτήσεις; Το βρίσκω γελοίο όλο αυτό!” δήλωσε στο ένθετο Radar της εφημερίδας ”Έθνος”.

Στο στόχαστρο του αγαπημένου ηθοποιού βρέθηκαν διάφοροι πασίγνωστοι συνάδελφοί του και τα εξαιρετικά υψηλά κασέ τους. ”Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα πια. Το παίζουν σταρ και είναι τόσο κουτό αυτό. Στην Ελλάδα.. σταρ; Μα πόσο είναι στον κόσμο τους;” αναρωτήθηκε.

Τους κατηγόρησε για εγωισμό και έπαρση, ενώ ομολόγησε ότι ο ίδιος έριξε το κασέ του εν μέσω κρίσης. ”Φυσικά και το έκανα, γιατί αυτό απαιτούν οι δύσκολοι καιροί. Δεν είχα ποτέ μου υπερβολικές απαιτήσεις που έχουν άλλοι. Δεν είμαι παράλογος.”

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν είναι κανένας πρωτάρης στον χώρο. Μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός πριν από περίπου δέκα χρόνια με το ”Είσαι το ταίρι μου”, αλλά ο ίδιος είναι ηθοποιός άλλα τόσα. Η επιτυχία δεν ήρθε αμέσως και αυτό τον βοήθησε να παραμείνει προσγειωμένος.

”Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι. Ήξερα ότι η επιτυχία δεν ήταν προσωπική, αλλά ομαδική.” εξήγησε και φιλοσοφώντας το ακόμα περισσότερο δήλωσε πόσο μικρός νιώθει μπροστά στη δύναμη της φύσης, με αφορμή και τον τρομακτικό σεισμό της Ιαπωνίας. ”Τελικά τίποτα δεν είμαστε. Όταν τα βάζεις με τη φύση, σε εκδικείται. Κι έχουν γίνει πολλά “εγκλήματα” σε βάρος της φύσης. Αμέτρητα”…

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ