Στη φυλακή ο Ρέμος – Διαβάστε τον λόγο!

Στη φυλακή ο Ρέμος – Διαβάστε τον λόγο!

Περίεργα είναι τα παιχνίδια που πολλές φορές παίζει η μοίρα, αφού όπως και ο ίδιος παραδέχεται αρκεί μια στιγμή για να ανατραπεί όλη σου η ζωή. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Αντώνη Ρέμου πως σύντομα θα βρεθεί στη φυλακή…

“Υπάρχει μια αδικία στο να μπαίνεις φυλακή επειδή τα οικονομικά σου καταστράφηκαν και πλέον είναι πιο εύκολο το να είσαι μέσα. Είναι η κακιά στιγμή και τα διάφορα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και σε οδηγούν εκεί”, εξομολογήθηκε πρόσφατα ο τραγουδιστής συγκινώντας τους πάντες. Το ότι θα βρεθεί στη φυλακή το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τα “Καρντάσιανς”, όταν η διεθύντρια ενός σωφρονιστικού ιδρύματος τηλεφώνησε στην εκπομπή ζητώντας του να πραγματοποιήσει μια συναυλία για τους κρατουμένους.

“Την αποδέχομαι την πρόσκληση και στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους φίλους που έχω γνωρίσει στα ιδρύματα αυτά και εύχομαι καλή λευτεριά σε όλους”. Χωρίς να διστάζει ο Ρέμος παραδέχτηκε πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη φυλακή, αφού φροντίζει συχνά πυκνά να τις επισκέπτεται και να συνομιλεί με τους κρατουμένους. Κάθε επίσκεψή του εκεί αποτελεί, όπως παραδέχεται, ένα μάθημα ζωής γι’ αυτό και τώρα αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση αυτή προκειμένου να βοηθήσει με τον τρόπο του.
«Συμπάσχω με τους κρατουμένους»

Έχοντας έρθει αντιμέτωπος με το νόμο εξαιτίας της εμπλοκής του με την Π.Α.Ε. Ηρακλής γνωρίζει πολύ καλά πως αρκεί μια λάθος επιλογή για να βρεθεί κανείς πίσω από τα σίδερα. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε όταν πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για χρέη προς το Δημόσιο, τα οποία ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ. Πλέον ο Αντώνης είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένος και επιδιώκει να γνωρίζει ανθρώπους που έχουν ζήσει αντίστοιχες περιπέτειες με εκείνον. Χωρίς να λέει λέξη σε κανέναν, όπως αποκάλυψε, παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα συνομιλεί ώρες ολόκληρες με τους κρατουμένους, ανταλλάσσοντας σκέψεις και απόψεις. Παρότι μάλιστα δεν θέλει οι κινήσεις του αυτές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θεωρεί ότι είναι χρέος όλων μας να υποστηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη.

Πηγή: Περιοδικό YES!