Στη φυλακή Αλβανός που ασέλγησε σε 10χρονο

Ο 30χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη – Το παιδί ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα του, που κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη στις αρχές
«Όχι» στην αποφυλάκιση βιαστή και δολοφόνου 53χρονης το 1994 στα Χανιά

Ο 30χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη – Το παιδί ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα του, που κατήγγειλε τον φερόμενο ως δράστη στις αρχές

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ένας 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Έδεσσα, όταν τον κατήγγειλαν οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού τους!

Ο φερόμενος ως δράστης απασχολούνταν ως εργάτης γης σε μια κοινότητα του Δήμου Έδεσσας και κατηγορείται ότι την περασμένη Τετάρτη προσπάθησε αρχικά να δελεάσει το 10χρονο αγόρι για να το αποπλανήσει. Όταν εκείνο αντιστάθηκε, το απείλησε για να το κάνει να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του! Το παιδί ανέφερε το γεγονός στον πατέρα του, που ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για την σύλληψη του 30χρονου.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν, αλλά ο Αλβανός προσπάθησε να διαφύγει χωρίς να τα καταφέρει. Στην προανάκριση φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του ώσπου να οριστεί η δίκη του.

www.protothema.gr

Chania Must See – What to See & Do in Chania, Crete

Explore Chania through local eyes. Chania Must See offers real experiences, not just a list of sights, for travellers who want more.