Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση και 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση και 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της 30χρονης πρώην συντρόφου του.

aeweb

Στον Στάθη Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της πλευράς της 30χρονης παθούσας για αναβάθμιση σε κακουργηματικές κατηγορίες, δεν έγινε δεκτό.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία κατέθεσε για την τραυματική της εμπειρία. Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Όπως είπε η δικηγόρος της 30χρονης που τον έχει καταγγείλει, Σταυρούλα Πρίλη σε δηλώσεις της, «περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Η εντολέας μου και εγώ έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη». Η ίδια έκανε έκκληση να μην καταγραφεί το πρόσωπό της με οποιονδήποτε τρόπο. «Η πελάτισσά μου ζητεί να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της» είπε ακόμη η δικηγόρος και συμπλήρωσε:

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδες με χιλιάδες προβολές. Τα πρώτα δείγματα μιλάνε για δεκάδες βίντεο που ανέβηκαν από τα δύο nicknames του παρουσιαστή και για τριψήφιο αριθμό φωτογραφιών, ενώ, εκτός από τις τρεις γυναίκες που αποδεδειγμένα έπεσαν θύματά του, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ακόμη περιπτώσεις γυναικών για τις οποίες ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα revenge porn. Στην απολογία του ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.