Στα Ζωνιανά με τον Κονταρό η Δέσποινα Βανδή (φωτο)

Στα Ζωνιανά με τον Κονταρό η Δέσποινα Βανδή (φωτο)

Με θέα την κορφή του Ψηλορείτη σε ένα μιτάτο στα όρη των Ζωνιανών, συνεχίστηκαν το Σάββατο 24 Απριλίου τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

aeweb

Με φιλοξενούμενο τον Μανώλης Κονταρό και οικοδεσπότη τον Δημοτικό Σύμβουλο Μυλοποτάμου και Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κ. Γιώργο Παρασύρη, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει στην εκπομπή της που προβάλεται κάθε Σαββατοκύριακο από την συχνότητα του MEGA την παράδοση των βοσκών του Ψηλορείτη.

Στο μητάτο «Κούμι» με θέα που κόβει την ανάσα από την ομορφιά των βουνών της Ίδης και ορίζοντα έως το Κρητικό Πέλαγος, οι Ζωνιανοί κτηνοτρόφοι τυροκόμησαν και έψησαν αντικριστό οφτό με την Δέσποινα Βανδή να εντυπωσιάζεται και να ετοιμάζει μια εξαιρετική εκπομπή, με την οποία θα προβάλει τις ιδιαίτερες ομορφιές του ορεινού Μυλοποτάμου.

Τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece έγιναν σε πολλές περιοχές του Ρεθύμνου όπως ο η Μονή Βωσσάκου στον Μέσα Μυλοποτάμο, το Γεράνι Ρεθύμνου, ο Πλακιάς, το Σπήλι αλλά και στον νότο των Σφακίων.

rethemnosnews.gr