Στα περίπτερα το νέο καυτό dvd της Τζούλιας!

Στα περίπτερα το νέο καυτό dvd της Τζούλιας!

 Τζούλια is back! Μετά τα ”περάσματα” από Επίδαυρο και Ηρώδειο, η Τζούλια επέστρεψε σ’ αυτό που όλοι την αγαπήσαμε: το πορνό! Το δεύτερο ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα και είναι ακόμα πιο hardcore…

Το νέο της ”καυτό” dvd έχει τίτλο ”Τζούλια 2 Μαύροι”. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά όσον αφορά την πλοκή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Τζούλια τρέχει γυμνή στους δρόμους της Βούλας (καλέ, θα πουντιάσεις!) και κάποια στιγμή μπαίνει σε μαύρη λιμουζίνα, όπου την περιμένουν δύο μαύροι για να τη… ζεστάνουν!

Τα όσα ακολουθούν δεν χρειάζονται και πολλή φαντασία…

Είναι άγνωστο εάν η Τζούλια και οι μαύροι πίνουν… σαμπάνια! Αλλά είναι βέβαιο ότι η Τζούλια με αυτή της την ταινία θέλει να στείλει ένα μήνυμα κατά των φυλετικών διακρίσεων!

Παράλληλα, ούσα στο πλευρό του ελληνικού λαού αυτές τις δύσκολα οικονομικά εποχές, η Τζούλια ρίχνει την τιμή του dvd και από 20 ευρώ που έκανε το πρώτο, τώρα κυκλοφορεί στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ!

Φυσικά πίσω από το νέο ”τολμηρό” εγχείρημα της Τζούλιας βρίσκεται πάλι ο Δημήτρης Σειρηνάκης, που κι αυτή τη φορά κατάφερε να βγάλει στη φόρα τις… προσωπικές στιγμές της Τζούλιας!

Και ξανά προς τη δόξα τραβά… 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ