Στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγό του – Αποκαλύψεις εξωσυζυγικής σχέσης

Στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγό του – Αποκαλύψεις εξωσυζυγικής σχέσης
aeweb

Στα δικαστήρια κατέληξε ο γάμος του Φίλιππου Πλιάτσικα με την σύζυγό του, ηθοποιό και παρουσιάστρια Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Το ζευγάρι χώρισε και πρόσφατα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι δύο πλευρές σχετικά με το ύψος της διατροφής, την επιμέλεια και την επικοινωνία της 13χρονης κόρης τους με τον τραγουδιστή.

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδεία φιλικών και συγγενικών τους προσώπων. Σύμφωνα με την Espresso, οι δυο τους δεν ήρθα σε επαφή και δεν αντάλλαξαν κουβέντα. κλεφτές διερευνητικές ματιές, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσουν, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Η κατάθεση της κουνιάδας του Πλιάτσικα

Η αδελφή της Νάντιας Σπηλιωτοπούλου αποκάλυψε στην κατάθεση της ότι η πολύχρονη σχέση του ζευγαριού κλονίστηκε συθέμελα όταν η σύζυγος του καλλιτέχνη «έμαθε το 2014 πως ο 51χρόνος διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό». Όπως ανέφερε η μάρτυρας, «ο Φίλιππος είναι καλός πατέρας, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερος εάν δεν έμπλεκε τα προσωπικά του», προσθέτοντας ότι «το παιδί όσο μεγαλώνει χρειάζεται και τους δύο γονείς».

zarpanews.gr