Στα Χανιά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Χανιά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Χανιά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Χανιά βρίσκεται από την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Πρωθυπουργός έφτασε την Παρασκευή, στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων με την απογευματινή πτήση.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου, ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τον γιο τους Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε το Μαράθι, όπου απόλαυσε το μπάνιο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κολύμπησε από το Μαράθι έως το Λουτράκι (όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί), κάτι που, ως γνωστόν, συνηθίζει σε κάθε επίσκεψή του στη συγκεκριμένη αγαπημένη παραλία της οικογένειας Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη, στα μέσα Ιουνίου για το άνοιγμα του τουρισμού της χώρας, ότι πρόκειται να ακολουθήσει τις συνήθειες χρόνων. Να φύγει για λίγες ημέρες τον Αύγουστο (κατά πάσα πιθανότητα το χρονικό διάστημα από 8 έως και 16 Αυγούστου) μεταβαίνοντας στα πάτρια εδάφη, στα Χανιά, προκειμένου να δει γνωστούς και φίλους αλλά και να κάνει τα μπάνια του.

Εχθές το βράδυ, ο Πρωθυπουργός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο, φωτογραφία από τον εορτασμό των γενέθλιων του γιου του, Κωνσταντίνο που έγινε σε στενό κύκλο στη βίλα της οικογένειας στο Ακρωτήρι.

Στα Χανιά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

hania.news