Στα Χανιά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής (φωτο)

Στα Χανιά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής (φωτο)

Στα Χανιά βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής πραγματοποιεί γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή η οποία θα προβάλλεται από την ΕΡΤ και θα έχει να κάνει με τα αθλήματα και τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Η πρωτοτυπία των νέων εκπομπών, που θα προβάλλονται από το φθινόπωρο στην ΕΡΤ1, είναι ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα παίρνει μια απλή συνέντευξη από τους αθλητές μας. Θα τους επισκέπτεται στους χώρους όπου προπονούνται, αλλά στο τέλος κάθε επεισοδίου θα προσπαθεί και ο ίδιος να… προπονηθεί, κάνοντας ακριβώς ό,τι και εκείνοι.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Καπουτζίδης βρίσκεται στα Χανιά όπου συνάντησε στο Θέρισο τον πρωταθλητή της ποδηλασίας Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, συνομίλησαν και… έκαναν και ορθοπεταλιές με την ανάλογη ένδυση και εξοπλισμό, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο προπονητής του Πολυχρόνη, Παναγιώτης Μαρεντάκης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σήμερα συνεχίζει τα γυρίσματα στα Χανιά με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στη σφυροβολία, Χρήστο Φραντζεσκάκη και τον προπονητή του Κωστή Παπαμαρκάκη.