Στα 18 μου είχα σχέση με 62χρονο!

Στα 18 μου είχα σχέση με 62χρονο!

Στα 18 μου είχα σχέση με 62χρονο!

Είναι αλήθεια είναι πως δεν την έχουμε συνηθίσει να κάνει δηλώσεις… Είναι επίσης αλήθεια πως είναι μια σημαντική παρουσία τόσο στο χώρο του θεάτρου, όσο και της τηλεόρασης! Ο λόγος για την Άννα Παναγιωτοπούλου που σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People” μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο των γονιών της, αλλά και τη σχέση που κάποτε είχε  με έναν άντρα 44 χρόνια μεγαλύτερό της!

“Στα 18 μου ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο 62 χρόνων και είχαμε κανονική σχέση για τρία ολόκληρα χρόνια”, αποκάλυψε η διακεκριμένη ηθοποιός και πρόσθεσε: “Οι γονείς μου φυσικά και δεν ήξεραν τίποτα. Μετά, από αυτή τη σχέση παντρεύτηκα το σύζυγό μου”.
“Δεν θυμάμαι ξεκάθαρα τη διαδικασία του διαζυγίου, γιατί η μητέρα μου προσπάθησε να μην καταλάβουμε η αδελφή μου κι εγώ, την αλλαγή μέσα στο σπίτι μας. Ήταν πολύ δοτική. Περισσότερο μου στοίχισε ότι μεγαλώνοντας δεν είχα καμιά επαφή με τον πατέρα μου. Αισθανόμουν ότι με είχε εγκαταλείψει κι έτσι έψαχνα το πρότυπο του πατέρα μέσα στις σχέσεις μου”, είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στο διαζύγιο των γονιών της.

Όσο για την απιστία; Τη θεωρεί φυσιολογική! “Δεν έχω πρόβλημα γιατί την θεωρώ ως και φυσιολογική. Δεν είναι τόσο τραγικό! Μπορεί να συμβεί σε όλα τα ζευγάρια… Και πολλές φορές έχει συμβεί χωρίς να το μαθαίνει ο σύντροφος”.

ΠΗΓΗ Πρώτο ΘΕΜΑ