Η Britney Spears κατηγορείται για κακοποίηση

Η Britney Spears κατηγορείται για κακοποίηση

Η Britney Spears κατηγορείται για κακοποίηση

Άλλη μια σοβαρή κατηγορία βαραίνει τηBritney Spears, η οποία αυτό το διάστημα περνάει από αξιολόγηση για να ξανακερδίσει την επιμέλεια των παιδιών της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως ισχυρίζεται ο πρώην σωματοφύλακά της, Fernando Flores, κακομεταχειρίζεται τους δυο της γιους,Jayden James και Sean Preston

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Fernando Flores, η Britney δίνει στα παιδιά της να φάνε με το ζόρι φαγητό που είτε δεν τους αρέσει, είτε τους προκαλεί αλλεργία και πως τους χτυπάει με μία ζώνη σε περίπτωση που κάνουν κάποια αταξία. Λέγεται μάλιστα πως η Spears, απέλυσε τον Fernando Flores επειδή ακριβώς υπήρξε μάρτυρας των συγκεκριμένων περιστατικών.

Αμέσως ο ίδιος ήρθε σε επαφή με την κοινωνική πρόνοια, προκειμένου να αναφέρει τα περιστατικά, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η τραγουδίστρια είναι εντελώς ασταθής για να φροντίζει η ίδια τα παιδιά της. Όπως είναι φυσικό, οι μάνατζερ της Spears αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς του πρώην συναδέλφου τους γιατί αλλιώς θα έβλεπαν και εκείνοι την πόρτα της εξόδου! 

 

ΠΗΓΗ ΝΟΟΖ