Εγκαινιάσθηκε το νέο πολυτελές κατάστημα επίπλων Χανιωτάκη

Εγκαινιάσθηκε το νέο πολυτελές κατάστημα επίπλων Χανιωτάκη

Σε μια έκταση 1500 μέτρων εκτείνεται το νέο πολυτελές κατάστημα επίπλων Χανιωτάκη που εγκαινιάσθηκε χθες το απόγευμα στο Κάτω Δαράτσο στο 4ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Χανίων – Καστελίου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα λαμπρά εγκαίνια του πρώτου καταστήματος επίπλων της εταιρίας Χανιωτάκη στα Χανιά, το έκτο κατά σειρά του ομίλου στην Κρήτη, που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και είκοσι έξι χρόνια στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η εταιρία «έπιπλο Χανιωτάκης» συνεργάζεται με 43 εργοστάσια από όλο τον κόσμο, εισάγοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα ποιότητας σε τιμές εργοστασίων. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος της επιτυχημένης λειτουργίας του εδώ και επτά χρόνια στον τομέα των επίπλων.
Όπως τόνισε η ιδιοκτήτης της εταιρίας «έπιπλο Χανιωτάκης» Τόνια Χανιωτάκη «είναι το πρώτο κατάστημα που δημιουργείται στα Χανιά και το έκτο σε αριθμό κατάστημα επίπλων Χανιωτάκη σε όλη την Κρήτη. Ήδη υπάρχουν τρία καταστήματα στο Ηράκλειο, ένα στις Μοίρες ενώ σήμερα (χθες) εγκαινιάζεται ένα ακόμη στην Ιεράπετρα. Ο όμιλος Χανιωτάκη δραστηριοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά στον χώρο των επίπλων ωστόσο η εταιρία Χανιωτάκης Α.Ε. μετρά είκοσι έξι χρόνια στον χώρο των επιχειρήσεων».
Το τρίπτυχο ποιότητα, προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση είναι ο στόχος της επιχείρησης καθώς σύμφωνα με την κ. Χανιωτάκη «στην αγορά του επίπλου υπάρχουν και άλλες αξιόλογες επιχειρήσεις, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την διαφορά από τα υπόλοιπα καταστήματα με την διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ καλές και προσιτές τιμές. Απευθυνόμαστε στον μέσο καταναλωτή για τον οποίο είναι δύσκολο ειδικά αυτή την περίοδο να επιπλώσει το σπίτι του».
Όσοι επισκέπτονται την έκθεση επίπλων Χανιωτάκη θα βρουν ό,τι έχει να κάνει με επίπλωση του σύγχρονου σπιτιού όπως τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, παιδικά δωμάτια και έπιπλα γραφείου. Επίσης φωτιστικά, διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα για το σπίτι ή το γραφείο.  
Ακόμη στον όμιλο Χανιωτάκη υπάρχουν σχεδιαστές και διακοσμητές που μπορούν να βοηθήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού.
Τέλος η κ. Τόνια Χανιωτάκη που έχει καταγωγή από τα Χανιά ευχαρίστησε τους Χανιώτες που αγκάλιασαν αμέσως την επιχείρηση και την στήριξαν με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους.   
Ε.Φ.