Συνεργασία της ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η Κρητική εταιρεία ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ – Κριαράς, θυγατρική της εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ στα πλαίσια της ανάπτυξής τους ξεκινούν συνεργασία με τη γνωστή γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ. Με την υπογραφή εμπορικής συμφωνίας αποκλειστικής διανομής η ΜΕΒΓΑΛ αναλαμβάνει τη διακίνηση των προϊόντων ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Πρόκειται για τα παραδοσιακά κρητικά γαλακτοκομικά από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, με την εμπορική ονομασία «Βέρο Κρητικό», τα οποία περιλαμβάνουν κατσικίσιο γάλα, κατσικίσιο γιαούρτι και όλα τα είδη τυριών (Γραβιέρα Κρήτης,  Ανθότυρος, Κατσικίσιο τυρί για Κρητικό ντάκο, Ξινομυζήθρα),
Ο Πρόεδρος της εταιρείας Μύλοι Κρήτης κ. Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης τόνισε «Τα προϊόντα «Βέρο Κρητικό», είναι αγνά και αυθεντικά και παράγονται στην Κρήτη, με τα υψηλότερα πρότυπα που διασφαλίζουν γεύση και σταθερή ποιότητα. Το γάλα που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων «Βέρο Κρητικό» προέρχεται αποκλειστικά από αιγοπρόβατα που γεννιούνται και μεγαλώνουν στην Κρήτη  και εκτρέφονται με τροφές μη μεταλλαγμένες. Τα προϊόντα «Βέρο Κρητικό» πρεσβεύουν τις παραδοσιακές αξίες των κρητικών γαλακτοκομικών προϊόντων».
Ο Πρόεδρος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, κ. Πέτρος Παπαδάκης, Κρητικός και ο ίδιος, δήλωσε  «Το νησί της Κρήτης φημίζεται για την παράδοσή του στα γαλακτοκομικά προϊόντα από κατσικίσιο γάλα. Δεν είναι τυχαίο που η μυθολογία θέλει τον Δία, τον πατέρα των θεών, να έχει μεγαλώσει στα βουνά της Κρήτης τρεφόμενος από το γάλα της κατσίκας Αμάλθειας. Οι Κρήτες είναι γνωστοί πρέσβεις της ευεργετικής μεσογειακής διατροφής και θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε τα γαλακτοκομικά τους προϊόντα στη γκάμα των προϊόντων που διανέμει η ΜΕΒΓΑΛ».
Η επέκταση της διανομής των προϊόντων ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ έρχεται να συμβάλλει στη διάδοση των κρητικών προϊόντων ως προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με την γνωστή παραδοσιακή και αυθεντική γεύση τους.