Αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων

Αλλαγή σκυτάλης στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων

Ένα Κρητικό μαχαίρι με μια μαντινάδα γραμμένη πάνω του χάρισαν ο διοικητής του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων, επιπυραγός Νίκος Σκουλούδης και οι εργαζόμενοι στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Χανίων στον απερχόμενο Διοικητή της υπηρεσίας Γιώργο Μαρματάκη, που προήχθη στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Υποδιοικητή της Ακαδημίας Πυροσβεστικής στην Αθήνα.
 Παρών στη χθεσινή συνάντηση των εργαζομένων με τον κ. Μαρματάκη ήταν και ο νέος διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών υπηρεσιών Ν. Χανίων Φραγκιάς Ζουμπουλάκης, που ανέλαβε από χθες τα καθήκοντά του.
 Ο κ. Μαρματάκης τόνισε σε δηλώσεις του ότι «από σήμερα παραδίδω την Διοίκηση στον κ. Ζουμπουλάκη σε μια άτυπη εκδήλωση. Πιστεύω ότι και στην Πυροσβεστική Ακαδημία θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι μπορώ καλύτερο. Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των υπηρεσιών θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό δεν είναι θέμα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, αλλά του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος. Απ’ όλα τα πόστα που έχω περάσει μέχρι σήμερα δεν έχω ξεχάσει τον τόπο καταγωγής μου. Θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είναι άξιο στέλεχος και θα συνεχίσει το έργο, που έχει επιτευχθεί. Θα ήθελα εξάλλου να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους φορείς του νομού, με τους οποίους συνεργάσθηκα όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και ιδιαιτέρως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».
Ο κ. Ζουμπουλάκης υπογράμμισε ότι «έχοντας λάβει όλες τις πληροφορίες από τον απερχόμενο Διοικητή και γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα του Ν. Χανίων, μιας και παλαιότερα έχω υπηρετήσει στην υπηρεσία, πιστεύω ότι τόσο εγώ, όσο και οι συνάδελφοί μου θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των πολιτών του νομού.
Είμαι σίγουρος ότι σ’ αυτό το δύσκολο έργο που έχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία ως καθήκον, θα έχει αρωγούς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Ν. Χανίων, ώστε να μπορέσουμε ν’ αντεπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις μας ως Πυροσβεστικό Σώμα».
Μ.Π.