Βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών του δήμου Ακρωτηρίου

Βράβευση νεοεισαχθέντων φοιτητών του δήμου Ακρωτηρίου

Η βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών του δήμου Ακρωτηρίου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κουνουπιδιανών.
Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ιωακείμ Γρυσπολάκης. Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ακρωτηρίου Μιχάλης Κυνηγός, «απόψε ο τόπος μας, μας τιμά και βραβεύει τα νιάτα του, εκείνους τους μαθητές που έγιναν φοιτητές την περυσινή χρονιά, περνώντας στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας μας. Βραβεύουμε απόψε την προσπάθεια, τον αγώνα και την επιτυχία. Θέλουμε ν’ αναδείξουμε την αξία της μάθησης και την αξία της ευγενούς άμιλλας. Πιστεύουμε σε μια Κοινωνία χωρίς διακρίσεις, αλλά αυτό δεν μας στερεί το δικαίωμα να λέμε ένα μπράβο σ’ αυτούς που προσπαθούν, σ’ αυτούς που αγωνίζονται, σ’ αυτούς που πετυχαίνουν, σ’ αυτούς που έχουν επίδοση και απόδοση.
Στο κάτω – κάτω αυτά είναι τα καλύτερά μας παραδείγματα. Είναι εξάλλου και απάντηση στην καταστροφική αρχή της ήσσονος προσπάθειας και στη λογική της ευκολίας. Στο πρόσωπο των φοιτητών που τιμάμε απόψε, τιμάμε όλους τους Έλληνες που προσπαθούν, παλεύουν και αισιοδοξούν για μια καλύτερη Ελλάδα».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι «βασική μας προτεραιότητα είναι το γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το δήμο μας. Σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσουμε το αποχετευτικό έργο, που γίνεται στο δήμο Ακρωτηρίου, καθώς και το έργο της αποχέτευσης όμβριων, ενώ θα πρέπει να λειτουργήσουμε μέσα στο νέο έτος το Κλειστό Κολυμβητήριο και το Ποδηλατοδρόμιο. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την καθημερινότητα, η οποία βελτιώνει την ποιότητα ζωής του πολίτη.
Στο θέμα της οδοποιίας βρίσκεται σ’ εξέλιξη μια εργολαβία από το ΥΠΕΧΩΔΕ, της τάξης των 700.000 ευρώ. Επίσης θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την ταχεία ανακατασκευή του δρόμου από τα Χανιά μέχρι το αεροδρόμιο και πιστεύω ότι αυτός σύντομα θα παραδοθεί ολοκληρωμένος στην κυκλοφορία».
Σημειώνεται πως οι φοιτητές που βραβεύτηκαν χθες είναι οι εξής:
Αγαπητού Ευαγγελία, Γιανναράκη Αργυρώ, Γρίβας Ανδρέας, Δασκαλάκη Γεωργία, Διαλυνάκη Δήμητρα. Καλαϊτζίδη Ανατολή, Καπετανάκη Καλη, Κοκογιαννάκη Μαρία, Κοτσάκη Μαρία – Ελένη, Κορακάκη Αντωνία, Κουτσάκη Αναστασία, Κουτσάκης Ηλίας, Κουτσουπάκη Ελένη – Άννα, Κυπραίος Ιωάννης, Λιονάκη Αντωνία, Λουκάκη Μαρίνα, Μακριδάκης Χρήστος, Μπουλταδάκη Παρασκευή, Μπουλταδάκης Παναγιώτης, Παντζελιουδάκη Σοφία, Παντελή Παρασκευή, Πατεράκη Ελένη, Πατρελάκης Δημήτριος, Πεβολαράκης Βασίλειος, Σγουράκη Μαριλέννα, Σισκάκη Μαριέλντα, Τσουρλάκη Μαρία, Τσουχλαράκη Αφροδίτη, Τωμαδάκη Γεωργία – Μαρία, Τωμαδάκη Βασιλική, Χελιουδάκης Χρήστος, Χατζηδάκη Ειρήνη.
Μ.Π.