Σοβαρό τροχαίο: Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ο 86χρονος – Εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης

Σοβαρό τροχαίο: Στο νοσοκομείο διασωληνωμένος ο 86χρονος – Εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης

Τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου στην Ιεράπετρα – Διασωληνώθηκε ο ηλικιωμένος άνδρας, που είχε εγκλωβιστεί στο όχημά του – Θα μεταφερθεί ή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ή στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο και εφημερεύει

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Απριλίου, ο 86χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μετά από τροχαίο που έλαβε χώρα στην Ιεράπετρα.

Χανιά: Δύο σοβαρά τροχαία μέσα σε λίγη ώρα – Στο νοσοκομείο και οι δύο οδηγοί μηχανής (φωτο)

Ειδικότερα, ο 86χρονος επιχειρώντας να διασχίσει τον επαρχιακό δρόμο Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου, στη διασταύρωση του Ξεροπήγαδου δεν αντιλήφθηκε φορτηγό το οποίο πήγαινε κανονικά στην πορεία του προς τον Άγιο Νικόλαο, το οποίο και χτύπησε το ΙΧ του ηλικιωμένου πλαγιομετωπικά στην πλευρά του οδηγού.

Ο ηλικιωμένος επιχειρώντας ταυτόχρονα να αποφύγει τη σύγκρουση, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσκρούοντας ελαφρά με άλλο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε κατεύθυνση από Άγιο Νικόλαο προς Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις επιβαίνοντες του τρίτου αυτοκινήτου και ο οδηγός του φορτηγού δεν έχουν υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό, αντίθετα ο ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και απεγκλωβίστηκε μετά από την επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τον 86χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι οποίοι έκαναν μαλάξεις στον ηλικιωμένο, δεδομένου ότι στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, υπέστη ανακοπή, αλλά έφτασε με τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, καθώς τον επανάφεραν στην ζωή οι διασώστες.

Ο ηλικιωμένος έχει διασωληνωθεί και θα διακομισθεί ή στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ή στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο και εφημερεύει. Από τις εξετάσεις φάνηκε πάντως ότι δεν έχει υποστεί εγκεφαλικό, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά, καθώς πέρασε τον κεντρικό δρόμο χωρίς να σταματήσει.

neakriti.gr