Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμένο (φωτο)

Ένα απίστευτα τρομακιτκό ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το πρωί στην οδό Σόλωνος, που συνδέει την Φορτέτσα με τις Βασιλειές στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όχημα που κινούνταν από Νότο προς Βορρά πραγματοποίησε αντικανονική προσπέραση σε ένα στενό δρόμο, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, προσκρούοντας στο μικρό πρανές που υπάρχει σε οικόπεδο που εφάπτεται στον δρόμο και ακολούθησε τρελή πορεία, χτύπησε σε πέτρινο τοίχο, τον οποίο διέλυσε, έκοψε μία ελιά και στην συνέχεια τούμπαρε. 

Ευτυχώς το ατύχημα συνέβη σε μία χρονική στιγμή, που από το αντίθετο ρεύμα δεν ερχόταν αυτόκινητο, δίκυκλο. 

Υπήρξε άμεση επέμβαση των ανδρών της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας. 

Όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που έχει στην διάθεση του το Flashnews.gr, στην κυριολεξία δεν έμεινε τίποτα. Ούτε από τον τοίχο, ούτε από την ελιά και από το όχημα και ως εκ θαύματος ο οδηγός βγήκε ζωντανός από το όχημα του. 

Η κίνηση στον δρόμο διεκόπη και ευτυχώς όλα τα οχήματα έκαναν εκτροπή από τον αριστερό κάθετο δρόμο προς την Ούλαφ Πάλμε, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ηράκλειο.

flashnews.gr