Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ξημερώματα Χριστουγέννων (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα ξημερώματα Χριστουγέννων (φωτο)

Με ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα ξημέρωσαν τα Χριστούγεννα στην Κρήτη. Περίπου στις 4 το πρωί ένα αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, εξετράπη – για άγνωστους λόγους – της πορείας του στο ύψος της γέφυρας της Παντάνασσας, βρέθηκε στο δρόμο που οδηγεί στο Λιμανάκι και μετά από μία ανεξέλεγκτη πορεία σταμάτησε σε παρακείμενο οικόπεδο.

aeweb

Κάτοικοι που άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν πρώτα δύο άνδρες από το αστυνομικό τμήμα της Αμμουδάρας οι οποίοι αντίκρυσαν τον άτυχο οδηγό έξω από το αυτοκίνητο που ήταν εντελώς κατεστραμμένο να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για ένα άνδρα περίπου 22ετών με τα αρχικά Ν.Κ., ενώ ενημερώθηκε και η οικογένεια του από τους αστυνομικούς του τμήματος του ΒΟΑΚ.

Μετά από λίγο έφτασαν και άνδρες του ΒΟΑΚ και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία για να τον οδηγήσει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα έμειναν στο σημείο του συμβάντος για να συλλέξουν στοιχεία που θα μπορούν να φωτίσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πολύ νεαρός οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ εν ζωή και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Νέα τραγωδία στην Κρήτη – Νεκρό ένα νέο παλικάρι σε τροχαίο (φωτο)