Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο στην εθνική τα μεσάνυχτα – Από θαύμα δε υπήρξαν θύματα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο στην εθνική τα μεσάνυχτα – Από θαύμα δε υπήρξαν θύματα

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ενώ για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών απαραίτητη κρίθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής και μετέπειτα του ΕΚΑΒ, για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο του σφοδρού τροχαίου τα ξημερώματα στον ΒΑΟΚ στην περιοχή Πέρα Γαληνών του δήμου Μυλοποτάμου.

Από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες έχει μεταμορφωθεί σε άμορφη μάζα, με τις φωτογραφίες να αποδεικνύουν ότι από θαύμα δεν συνέβη το χειρότερο.

Η πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ του παρακάτω ΙΧ και ενός ταξί έγινε στις 5:37 τα ξημερώματα στον ΒΟΑΚ, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, διερευνώνται από την τροχαία.

Όπως είχαμε αναφέρει (δείτε εδώ), η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών κοριτσιών.

Στο σημείο επιχείρησαν 3 οχήματα με 9 πυροσβέστες από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου και την 3η ΕΜΑΚ, οι οποίοι με συντονισμένες ενέργειες και τη χρήση διασωστικών εργαλείων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν με επιτυχία τις δύο επιβάτιδες.

Παράλληλα στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις 2 κοπέλες, οι οποίες είχαν τις αισθήσεις τους, και τις μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

flashnews.gr