Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω» (video)

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω» (video)

«Μόνο που το διάβασα έκλεινα τα μάτια μου, λέω αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ», λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη: «Πάρτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα βλέπω…. Εδώ διάβασα μέχρι και η δικαστής είπε «όχι άλλο» δηλαδή σε ένα σπίτι με ποντίκια και κατσαρίδες, έκλεινα τα μάτια μου, δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι έβγαιναν από πάνω τους στα παιδάκια; Τι να σας πω! Δεν ξέρω, τι συμβαίνει πια; Δεν ξέρω…»!

Η επιμέλεια των τριών παιδιών δόθηκε στον πατέρα τους, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους από πέρυσι, με τη μητέρα να του το απαγορεύει. Μετά από κινητοποίηση των γειτόνων, ο πατέρας κατάφερε να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές, οι οποίες μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τρία παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 6 ετών, σε άθλια κατάσταση.

Μέχρι και σήμερα τα παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς φέρουν τσιμπήματα από ποντίκια και έντομα. Ο πατέρας τους, ο οποίος είναι ναυτικός, όταν έμαθε ότι πήρε την επιμέλειά τους ξέσπασε σε κλάματα.

Ενδεικτικό της φρίκης στην οποία ζούσαν τα τρία παιδιά είναι πως η πρόεδρος της έδρας ζήτησε να σταματήσει η προβολή των βίντεο και των εικόνων την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

gossip-tv.gr